chyba tasiemiec hihi, bo jak to mozliwe, ze zjem a za pol godz glodNo i prawidłowy sposób zabijania głodu, tylko czy skuteczny dzidzia się domaga więc może być ciężko
reklama
noemi87
Fanka BB :)
chyba tasiemiec hihi, bo jak to mozliwe, ze zjem a za pol godz glod
Może za mało zjadłaś po prostu ? Wtedy, że tak powiem musisz się dopchać a jeśli nie to walcz wytrwale z pomocą wody albo jakichś lekkich przekąsek
Tuiles
Fanka BB :)
ja to w ogóle była bym za tym, żeby robic USG co tydzień
w ogóle czy to coś szkodzi naszym maleństwom? chyba nie, więc nie wiem, czemu każą nam aż tyle czekac do kolejnych spotkań. A ile nerwów mniej oszczędzonych przyszłym mamom, gdyby mogłby się częściej widywac z maluchami.
MyDream- życzę szybkiego powrotu do domu!
Ooo o szkodliwości USG to już niejedna debata tu była. Osobiście się nie znam na ultradźwiękach na tyle, żeby wypowiadać się w fachowy sposób, ale myślę sobie tak: takie badanie pewnie nie jest dla Maluszka niewyczuwalne i obojętne. Same pewnie widziałyście, jak Maluszki się odpychają od głowicy, a jak są już większe to jak się krzywią i zasłaniają buzię rączkami. Nie jest to zatem ich ulubiona zabawa. Czy jest szkodliwa czy nie, nie wiem, zakładam dla spokoju własnego ducha, że nie i że lekarze wiedzą co robią. Niemniej jednak jeśli nie ma potrzeby, to po co denerwować Malca. Niech tam sobie pływa w spokoju
Co innego jeśli się coś dzieje. Wtedy nie zastanawiałabym się ani sekundy.
trzy skibki chleba to duzo heheMoże za mało zjadłaś po prostu ? Wtedy, że tak powiem musisz się dopchać a jeśli nie to walcz wytrwale z pomocą wody albo jakichś lekkich przekąsek
ja tez albo truskawkiZjadłabym arbuza! Takiego zimnego
lece do Ciebie biegiemA ja wzięłam dokładkę zupy pomidorowej z makaronem, tak mi się już chciało, że wstał rano i sobie zrobiłam
Ale kto to wiedział że taka pyszna wyjdzie [emoji23][emoji23][emoji23] że dokładki będę brała.
reklama
Bo wy już znacie płeć, a mnie ciekawość zżera [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] to i doczekać się nie mogęja mam 3 sierpnia i jakos mi sie nie dluzy, wczesniej to sie doczekac nie moglam a teraz jakos inaczej podchodze