reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

A ja wcale bym się nie pogniewala żeby ten niby siusiak okazał się pepowina [emoji23]
Czuje chłopca, od początku ciąży. Przeczucie też mogłoby zawieść [emoji6]
Ale mimo wszystko czy chłopczyk czy dziewczynka będę kochać i ciumkac małe syreczki całe dnie [emoji16]

reklama
Mam to samo !

U nas byl chirurg i na szczescie wyrostek wykluczaja !!! :))) Teraz kwestia rozgryzienia co to moze byc. Powaznie maja zagwozdke i dalej chca obserwowac. Badania moczu robili wczoraj rano, ale wzieli kolejna probke dzisiaj. Dodatkowo krew ponownie i na 90% powtorza usg. Tempertatura, cisnienie i reszta w normie. Posluchali malego detektorem i Jasiek ma sie dobrze :) Az mi moc wrocila jak wykluczyli ten wyrostek!
ciesze sie bardzo!

A ja wcale bym się nie pogniewala żeby ten niby siusiak okazał się pepowina [emoji23]
Czuje chłopca, od początku ciąży. Przeczucie też mogłoby zawieść [emoji6]
Ale mimo wszystko czy chłopczyk czy dziewczynka będę kochać i ciumkac małe syreczki całe dnie [emoji16]
ja mowie do mojego chlopa juz sie tych malych stopek doczekac!! bede je calowac non stop :D

30 lipca mam połówkowe, to wreszcie się dowiem. Ale ja czuję, że synek, no a skoro tak jeszcze tamta pani powiedziała....;)) Ale poważnie, zdziwię się, jeśli się okaże, że druga dziewczynka, chociaż nie miałabym nic przeciwko.
Najgorsze czekanie ja 29 i boje się ze mojej lili siusiak.urosnie .

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Najgorsze czekanie ja 29 i boje się ze mojej lili siusiak.urosnie .

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja dopiero 10 sierpnia [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Aż mi dziwnie, zawsze co 2 tyg wizyta i usg, a teraz z racji że koniec z plamieniami przerwa między wizytach 4 tyg.
Toż to masakra, tak się duży!
Chyba przywyklam do wizyt co dwa tyg!

A ja dopiero 10 sierpnia [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Aż mi dziwnie, zawsze co 2 tyg wizyta i usg, a teraz z racji że koniec z plamieniami przerwa między wizytach 4 tyg.
Toż to masakra, tak się duży!
Chyba przywyklam do wizyt co dwa tyg!

ja to w ogóle była bym za tym, żeby robic USG co tydzień:D
w ogóle czy to coś szkodzi naszym maleństwom? chyba nie, więc nie wiem, czemu każą nam aż tyle czekac do kolejnych spotkań. A ile nerwów mniej oszczędzonych przyszłym mamom, gdyby mogłby się częściej widywac z maluchami.

MyDream- życzę szybkiego powrotu do domu!

ja już 7 tyg bez usg jestem ale jakoś mnie to nie męczy. Dzidziol kopie to jestem spokojna :)

An_ulka kiedyś pisałam że usg to ultradźwięki i może dzidziom głośno albo coś. Lekarze maja różne w tym względzie opinie. Najlepiej jak ze wszystkim tutaj również zachować umiar.

Zapytałam już wcześniej ale nie usłyszałam odp, zapytam jeszcze raz: czy komuś leci już SIARA z piersi? Od wczoraj boli mnie lewa pierś, a normalnie nic mnie nie boli.

Joshi to chyba ostatnia dowiesz sie co nosisz.
Ale jak psikusa ci zrobi i do porodu wiedzie nie będziesz.
Jak byłam u gin w sobotę to czekałam z dziewczyna w 34tc i ona nie wiedziała raz jej powiedzieli ze corka raz ze chyba synek. Mowila ze nogi skrzyżowane ma i dupkę wciśnięta.
I jak jej swoje usg pokazalam to w szoku ze tak ładnie u mnie widac.

reklama
Nie mam siary eligif

Ja miałam usg w sobotę
wizytę we wtorek .
Za tydzień we wtorek drugie usg polowkowe u innego gin to będzie 22/23tc.
A potem dlugaaaaa przerwa ginka powiedziała żebym po 32tc przyjechala na usg.
Do gina prowadzącego pewnie wczesniej zawitam ale to tylko z wynikami bez usg.

Ostatnia edycja:
Do góry