reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Lux OJ OJ OJ slabo Ci sie czwartek zaczal. Ostatnio moj M tez mandat dostal 200 zeta I 6pynktow. A dzien wczesniej to mnie upominal ze zlym pasem jade I mam zjechac na prawy bo 500 zl dostane.

mojeboje kiedy wizutujesz? Wiesx juz ze Synek

Dzien dobry!
Dziekuje kochane za kciuki, cholernie mi milo czytajac tyle cieplych slow :)
Po ostatnim wpisie no spa zaczela dzialac itak mi sie w lozku blogo zrobilo, ze myslalam ze jednak wszystko bedzie ok. Po chwili dostalam takiego ataku bolu, ze nie wiedzialam czy mam gryzc futryne, czy kogosc pobic. Nawet mi sie plakac nie chcialo bo tak mnie bolalo, ze na szybko szukalam pomyslu jak sobie ulzyc o_O . Dodatkowo doszlo odretwienie prawej nogi i wstac nie moglam. W pozginanej pozycji i przy asyscie M czlapalam z lazienki do sypialni, po drodze probowalam robi siku, ale to tylko pogarszalo sprawe. Myslalam, ze do szpitala pojade nago bo doslownie moc mi odcielo i nog nie moglam podniesc. M zarzucil na mnie sukienke i kierunek szpital. Tutaj jeden lekarz na operacji, drugi przy porodzie i ponad 1.5h czekania aby finalnie dostac leki przeciwbolowe i zostac przyjeta na oddzial. Jestem dla nich zagadka i kazdy boi sie wyrokowac. Zrobili ponowne badania krwi i moczu i oddelegowali do szpitalnego wyrka. Dopiero oko otworzylam, ale z tego co mi polozna powiedziala to o 8.30 zajrzy do mnie chirurg ten co wczoraj i omowi wyniki. Natomiast ja po lekach i paru h snu czuje sie lepiej. Wg mnie to jest powiazane z pecherzem / nerkami i dodatkowo ulozeniem Malego. Mam ogromna nadzieje, ze to "tylko" to. Jeszcze raz dziekuje za kciuki i bede dawac znaki na biezaco :)

Ojoojj, ogromne kciuki żebyś szybko uciekła z tego szpitala i przede wszystkim żeby zdiagnozowali co Ci dolega i szybko to pieroństwo wyleczyli!!!

Lux OJ OJ OJ slabo Ci sie czwartek zaczal. Ostatnio moj M tez mandat dostal 200 zeta I 6pynktow. A dzien wczesniej to mnie upominal ze zlym pasem jade I mam zjechac na prawy bo 500 zl dostane.

mojeboje kiedy wizutujesz? Wiesx juz ze Synek

30 lipca mam połówkowe, to wreszcie się dowiem. Ale ja czuję, że synek, no a skoro tak jeszcze tamta pani powiedziała....;)) Ale poważnie, zdziwię się, jeśli się okaże, że druga dziewczynka, chociaż nie miałabym nic przeciwko.

30 lipca mam połówkowe, to wreszcie się dowiem. Ale ja czuję, że synek, no a skoro tak jeszcze tamta pani powiedziała....;)) Ale poważnie, zdziwię się, jeśli się okaże, że druga dziewczynka, chociaż nie miałabym nic przeciwko.
ja sie osikam jak pojde w sierpniu na usg a lekarka powie, ze ten siusiak to pepowina :D juz przywyklam do mysli, ze synus i jakos chce by tak zostalo :)

Tez tak mam synio I juz ♥
Mam to samo !

U nas byl chirurg i na szczescie wyrostek wykluczaja !!! :))) Teraz kwestia rozgryzienia co to moze byc. Powaznie maja zagwozdke i dalej chca obserwowac. Badania moczu robili wczoraj rano, ale wzieli kolejna probke dzisiaj. Dodatkowo krew ponownie i na 90% powtorza usg. Tempertatura, cisnienie i reszta w normie. Posluchali malego detektorem i Jasiek ma sie dobrze :) Az mi moc wrocila jak wykluczyli ten wyrostek!

reklama
Mam to samo !

U nas byl chirurg i na szczescie wyrostek wykluczaja !!! :))) Teraz kwestia rozgryzienia co to moze byc. Powaznie maja zagwozdke i dalej chca obserwowac. Badania moczu robili wczoraj rano, ale wzieli kolejna probke dzisiaj. Dodatkowo krew ponownie i na 90% powtorza usg. Tempertatura, cisnienie i reszta w normie. Posluchali malego detektorem i Jasiek ma sie dobrze :) Az mi moc wrocila jak wykluczyli ten wyrostek!
Całe szczęście!!!!
Dobrze że jesteś pod obserwacją! Zawsze to bezpieczniej.
Jeszcze chwila i puszcza cie do domku.

Do góry