reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzien dobry!
Dziekuje kochane za kciuki, cholernie mi milo czytajac tyle cieplych slow :)
Po ostatnim wpisie no spa zaczela dzialac itak mi sie w lozku blogo zrobilo, ze myslalam ze jednak wszystko bedzie ok. Po chwili dostalam takiego ataku bolu, ze nie wiedzialam czy mam gryzc futryne, czy kogosc pobic. Nawet mi sie plakac nie chcialo bo tak mnie bolalo, ze na szybko szukalam pomyslu jak sobie ulzyc o_O . Dodatkowo doszlo odretwienie prawej nogi i wstac nie moglam. W pozginanej pozycji i przy asyscie M czlapalam z lazienki do sypialni, po drodze probowalam robi siku, ale to tylko pogarszalo sprawe. Myslalam, ze do szpitala pojade nago bo doslownie moc mi odcielo i nog nie moglam podniesc. M zarzucil na mnie sukienke i kierunek szpital. Tutaj jeden lekarz na operacji, drugi przy porodzie i ponad 1.5h czekania aby finalnie dostac leki przeciwbolowe i zostac przyjeta na oddzial. Jestem dla nich zagadka i kazdy boi sie wyrokowac. Zrobili ponowne badania krwi i moczu i oddelegowali do szpitalnego wyrka. Dopiero oko otworzylam, ale z tego co mi polozna powiedziala to o 8.30 zajrzy do mnie chirurg ten co wczoraj i omowi wyniki. Natomiast ja po lekach i paru h snu czuje sie lepiej. Wg mnie to jest powiazane z pecherzem / nerkami i dodatkowo ulozeniem Malego. Mam ogromna nadzieje, ze to "tylko" to. Jeszcze raz dziekuje za kciuki i bede dawac znaki na biezaco :)

reklama
Dzien dobry!
Po ostatnim wpisie no spa zaczela dzialac itak mi sie w lozku blogo zrobilo, ze myslalam ze jednak wszystko bedzie ok. Po chwili dostalam takiego ataku bolu, ze nie wiedzialam czy mam gryzc futryne, czy kogosc pobic. Nawet mi sie plakac nie chcialo bo tak mnie bolalo, ze na szybko szukalam pomyslu jak sobie ulzyc o_O . Dodatkowo doszlo odretwienie prawej nogi i wstac nie moglam. W pozginanej pozycji i przy asyscie M czlapalam z lazienki do sypialni, po drodze probowalam robi siku, ale to tylko pogarszalo sprawe. Myslalam, ze do szpitala pojade nago bo doslownie moc mi odcielo i nog nie moglam podniesc. M zarzucil na mnie sukienke i kierunek szpital. Tutaj jeden lekarz na operacji, drugi przy porodzie i ponad 1.5h czekania aby finalnie dostac leki przeciwbolowe i zostac przyjeta na oddzial. Jestem dla nich zagadka i kazdy boi sie wyrokowac. Zrobili ponowne badania krwi i moczu i oddelegowali do szpitalnego wyrka. Dopiero oko otworzylam, ale z tego co mi polozna powiedziala to o 8.30 zajrzy do mnie chirurg ten co wczoraj i omowi wyniki. Natomiast ja po lekach i paru h snu czuje sie lepiej. Wg mnie to jest powiazane z pecherzem / nerkami i dodatkowo ulozeniem Malego. Mam ogromna nadzieje, ze to "tylko" to. Jeszcze raz dziekuje za kciuki i bede dawac znaki na biezaco :)
Oby kochana wszystko skończyło się dobrze.
Ważne że mimo wszystko jesteś w szpitalu, tam dojdą co się dzieje.
Dzielna nasza trzymaj się!

Dzien dobry!
Obstawiam kolkę nerkową.
Dobrze ze już lepiej się czujesz, pisz tu nam :)

O właśnie jak to jest z tymi skierowaniami ? Ostatnio babka w rejestracji tłumaczyła mi, że skierowania nie mają terminu ważności, tylko np recepty właśnie miesiąc ?

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
zalezy na co. u mnie nie zwracaja uwagi i na usg mialam nawet 3-4 miesiace (lekarka mi pisala na monitoringi cyklu na kilka do przodu).
Obstawiam kolkę nerkową.
Dobrze ze już lepiej się czujesz, pisz tu nam :)
ciekawa jestem jak wyniki moczu w takim razie? zdaje sie ze wczoraj My dream robila?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Dzien dobry!

Trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego :) odpoczywaj dużo!

Zarobilam mandat :wściekła/y: wiec tak jade se spokojnie do pracy,patrze policja,ale nie zatrzymali mnie, wjechalam do rodzicow, wyjezdzam i hop tel w lapke, bo chcialam zadzwonic do Tomka a te mendy zdazyli przyjechac do wsi moich rodzicow hehe i zatrzymali mnie i jak mowie do tego policjanta, ze wiem, ze za co, ze za trzymanie tel w reku a on, ze tak plus predkosc i brak pasow, a ja mowie o hola hola jestem w ciazy i pasy dusza mi brzuch i rzadko je zapinam a co predkosci to mialam 50 na 40 wiec? jesli da mi pan mandat za predkosc to sie odwolam bo 10 km moge jeszcze przekroczyc i mowie i prosze mnie nie denerwowac w moim stanie i sie pospieszyc z mandatem bo spiesze sie do pracy :D 200 zl i 5 punktow :D

MyDream trzymam kciuki i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Wczoraj na spacerze z małą zostałyśmy zagadane przez panią tak ok. 60 kilka lat, z wnuczkiem w wózku i się zachwycała, że ona taka ładna i tak wystrojona (tak, haha mój mąż jej akurat jakąś wyjściową sukienkę założył, normalnie tak jej nie ubieram:) i dziewczynki to jednak dziewczynki;) Potem mi wywróżyła, że będę miała chłopca bo mam spiczasty brzuszek i ona też taki miała i urodziła chłopaka 5200 :o i jeszcze co ciekawe wywróżyła mi też chłopca po sposobie w jaki podnoszę chusteczkę do nosa??? Pierwszy raz o takiej metodzie słyszałam, bo z teoriami o kształcie brzuszka już się spotkałam.

Ogólnie miłe spotkanie no i pierwszy raz chyba obiektywnie potwierdzone że ten brzuszek rzeczywiście już wygląda na ciążowy;)

A noc kiepska i teraz wegetuję w pracy:(

Zarobilam mandat :wściekła/y: wiec tak jade se spokojnie do pracy,patrze policja,ale nie zatrzymali mnie, wjechalam do rodzicow, wyjezdzam i hop tel w lapke, bo chcialam zadzwonic do Tomka a te mendy zdazyli przyjechac do wsi moich rodzicow hehe i zatrzymali mnie i jak mowie do tego policjanta, ze wiem, ze za co, ze za trzymanie tel w reku a on, ze tak plus predkosc i brak pasow, a ja mowie o hola hola jestem w ciazy i pasy dusza mi brzuch i rzadko je zapinam a co predkosci to mialam 50 na 40 wiec? jesli da mi pan mandat za predkosc to sie odwolam bo 10 km moge jeszcze przekroczyc i mowie i prosze mnie nie denerwowac w moim stanie i sie pospieszyc z mandatem bo spiesze sie do pracy :D 200 zl i 5 punktow :D

Tak męczyć ciężarówkę, powinno to być zakazane;)

reklama
200 zł za tel? Swoja drogą zapinaj pasy albo kup adapter, pies ci wyskoczy na drogę, zahamujesz i cooo? :)

Mojeboje ja mam przyklejony brzuszek, ciekawe na co :p

Od dwoch dni boli mnie lewa pierś, czyżby produkcja siary?

Do góry