reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

W piczy tam głęboko :/

cb7wugpju04jz4q8.png

To faktycznie niefajnie, odpoczywaj ile się da. Mnie tak dziwnie plecy bolały ostatnio, dlatego pytam, ale to przy wstawaniu, chodzeniu, staniu i myślałam, że może to to samo, ale wychodzi na to, że raczej nie.

reklama
Chyba nie ma zasady na ruchy w ciazy. Ja w pierwszej mialam 10 kg nadwagi i poczulam w 13 tyg skonczonym. Teraz w 3 ciąży w 12 tyg. Mam lozysko na przedniej ścianie. Ale uwazam tak jak dziewczyny. Jesli na usg wszystko dobrze to nie ma sie czym martwić. Jeszcze macie czas . zresztą moze odczuwacie juz delikatnie i nie wiecie ze to to. Na prawde czasami mozna pomylic z jelitami ;) ja leze plackiem. Na dworze 34 stopnie.

u nas tez mega upal :)ale ja w sklepie mam jako tako do wytrzymania

U nas też gorąco. I z racji pogody oraz tego, że mam trochę roboty w domu dzisiaj stwierdziłam, że nie będę stała przy garach, jak zawsze i kupiłam pizzę, dla mnie i synka starczy:D a co, trzeba czasem, mieć dzień luzu ;)

Mi też to ciężko zakumac [emoji23][emoji23][emoji23]
Dobrze że to niby tylko 10 miesięcy nam wychodzi [emoji23][emoji23] a nie 2 lata jak u słonic [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mój mnie ostatnio pocieszył, ze nie da mi loda bo będę jak słonica. Oczywiście zartował, on jakby mógł to litra na raz.
Moje maleństwo ciągle się rusza. Gdy kopnie w środek brzucha to boli, tak jakby prąd pokopał, pewnie mam tam jakiś splot nerwowy, albo coś koło blizny po cc.

A co do lokat to ja pieniążki syna dałam na swoje kąto oszczędnościowe. Odsetki marne ale zawsze mogę wszystko kontrolować i dopłacać ile i kiedy chcę.

reklama
Do góry