reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja tak niecierpię tej galarety, że od wczoraj aż mnie cofa jak o tym piszecie! hahah :D
Mój D też nie lubi galarety i moja teściowa jak robi, to tylko dla mnie. Mój D nie lubi nic mięsnego, co jest przeźroczyste, bo go to obrzydza.

Nic, dostałam kartkę w 12 tc jak byłam na genetycznym, ale o łożysku ani slowa. zawsze jak idę to zapominam się zapytać, ale ostatnio na usg lekarka mi powiedziała "no ruchów to pani jeszcze na pewno nie czuje", ja potwierdziłam no i tyle...
Skoro tak powiedziała, to może faktycznie z powodu usytuowania łożyska. Ja na genetycznym też nie miałam nic o łożysku.

kurde niewiem co mi sie stalo , ale wkoncu zaczelam robic liste rzecz wyprawkowych.
jakos wczesniej mnie do tego nie ciagnelo.
od rana siedze na allegro i zapisuje. macie moze jakis sprwdzonych sprzedawcow??? chce jak najwiecej rzecz pozamawiac od jednego sprzedawcy co by przesylka jedna byla. a pozniej tescie nam podadza do de.
No ja zrobiłam przegląd ubranek jak na razie i chyba kilka dokupię, żeby młodszy też miał coś nowego. Jeśli chodzi o sprzedawców na allegro, to to było już na tyle dawno, że też jestem w tym momencie nie obeznana z tematem. :frown:

reklama
kurde niewiem co mi sie stalo , ale wkoncu zaczelam robic liste rzecz wyprawkowych.
jakos wczesniej mnie do tego nie ciagnelo.
od rana siedze na allegro i zapisuje. macie moze jakis sprwdzonych sprzedawcow??? chce jak najwiecej rzecz pozamawiac od jednego sprzedawcy co by przesylka jedna byla. a pozniej tescie nam podadza do de.
nie mam sprawdzonych, ala patrze zawsze na ilosc komentarzy i to jakie se

Mój D też nie lubi galarety i moja teściowa jak robi, to tylko dla mnie. Mój D nie lubi nic mięsnego, co jest przeźroczyste, bo go to obrzydza.

Skoro tak powiedziała, to może faktycznie z powodu usytuowania łożyska. Ja na genetycznym też nie miałam nic o łożysku.

No ja zrobiłam przegląd ubranek jak na razie i chyba kilka dokupię, żeby młodszy też miał coś nowego. Jeśli chodzi o sprzedawców na allegro, to to było już na tyle dawno, że też jestem w tym momencie nie obeznana z tematem. :frown:
no ja wlasnie tez juz wypadlam z obiegu .ze sprzedawcami ,szukam nowych sprawdzonych

My się raczej zdecydujemy na pobranie krwi pępowinowej, mieliśmy w rodzinie przypadek, że Mały zachorował na białaczkę, niestety/stety (Mały na chwile obecna zdrowy) rodzina dopiero teraz przy drugim dziecku pomyślała o banku. Jeszcze zbyt dużo nie czytalam, nastawiam się, że na szkole rodzenia trochę się o tym dowiem. A kasa ? Owszem spory wydatek, ale skoro stać mnie na składki za ubezpieczenie samochodu to tutaj chyba w ogóle nie powinnam się zastanawiać... myslalam o polskim banku komórek macierzystych jak robiłam sobie porównanie z innymi placówkami przechowujacymi krew.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
U nas do szkoły rodzenia kolejki, mąż nas zapisał, ale na nfz, w przychodni przyszpitalnej w której będę rodziła. Lekarze bardzo namawiali na szkołę rodzenia.

Myślałam o pobraniu krwi, podpytam jeszcze lekarkę. To chyba dobra decyzja. Poczytam...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry