10 kg? a u mnie nadal waga od dwoch tygodni w miejscu az sie martwieA ja nie mam problemu z jedzeniem, tylko słodycze bleeee a wszystko co kwaśne to mniam
Dzisiaj z sadu rodzicow ze dwie garści wisni zjadłam Pije wodę z cytryną. Nienormalna jestem
A 10 kg na plusie, mąż mówi że widać z 5 kg, ale ja czuję tłuste boczki i trzecia brodę.
Ważę tyle co przy ostatnim porodzie
W poprzednim miesiącu przytylam 6 kg, w tym 3 kg.... Oby tendencja była spadkowa.
I dziewczyny jak po wizytach????? Jak się czujecie????
Lux współczuję zgagi, ja miałam zgagę dopiero po 30 tyg poprzedniej ciazy
reklama
sancia880
Fanka BB :)
Będzie ok ja bylam wczoraj TEZ bo sie martwilamPoddalam sie. Ide dzis na 13:45 na usg. Mam zle przeczucia od 3 dni i nie umiem uslyszec Zosi detektorem (2 razy probowalam a wczesniej nie mialam problemow). Poplakalam sie przez to wczoraj Licze ze to tylko panika. Opisze wyniki jak wroce.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
sancia880
Nie masz co mam -310 kg? a u mnie nadal waga od dwoch tygodni w miejscu az sie martwie
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Lola Lolitta
Ja w poprzedniej ciąży przytylam później. Nie martwcie się, dzieci macie zdrowe poza tym Dzieciątko ma ok 200 gram plus reszta tzn powiększona macica, trochę wód płodowych i łożysko. Spoko wodza jeszcze przytyjecie
no ja tez mam na minusie okolo 3-4 kg i miesiac temu tylko 80 dag i 20 dag przytylam
wiem lekarka tez mi to tak tlumaczylaJa w poprzedniej ciąży przytylam później. Nie martwcie się, dzieci macie zdrowe poza tym Dzieciątko ma ok 200 gram plus reszta tzn powiększona macica, trochę wód płodowych i łożysko. Spoko wodza jeszcze przytyjecie
Antiope
Ja się tak męczę od początku ciąży niemalże, a teraz jak mam katar, to już w ogóle jakaś masakra...Ja z jedzeniem też mam problem, na nic nie mam ochoty, nic mi nie smakuje i to już od jakiegoś czasu.
Czuję że jestem głodna, mdli mnie i głowa boli z głodu a cholera otworze lodówkę i wszystko jest bleeee.
Wczoraj jedynie to naprawdę smakowały mi nektarynki, kuzwa cały koszyczek zjadłam.reszta jedzenia to wmusiłam w siebie szybko gryzlam i przełykam szybko, byle by cis wrzucić w siebie i zabić głód.a no i pomidory z cebula w śmietanie zrobiłam sobie bo mnie wieczorem naszlo. I to też mi mega smakowało. I to by było na tyle.
Dziś zaś to samo. Ogólnie trochę ****....owo.[emoji23]
Dziewczyny czy wy też tak się mega męczycie???? Ja od jakiegoś tygodniu, mecze sie szybko i dosłownie wszystkim.dzis ledwo zaprowadziłam małego do przedszkola . Taka Zadyszka mnie złapała a to raptem 10 min spaceru [emoji33][emoji33][emoji33]
Lux ale nie masz się co martwić. Im ktoś ma wyższe BMI przed ciążą tym mniej powinien przytyć. Ty jesteś w 16 tc dopiero, jeszcze zdążysz przytyć, nic się nie martw. Ja bym się na Twoim miejscu martwiła jakbyś tyła za dużo, bo to też nie jest dobre, zwłaszcza jak się przed ciążą miało trochę więcej. Ja w ciąży z Bazylim przytyłam w sumie 8 kg i to głównie pod koniec 2 trymestru dopiero i do głowy by mi nie przyszło, żeby się martwić. Najważniejsze, że masz dobre wyniki.no ja tez mam na minusie okolo 3-4 kg i miesiac temu tylko 80 dag i 20 dag przytylam
chyba sie niepotrzebnie zamartwiamJa się tak męczę od początku ciąży niemalże, a teraz jak mam katar, to już w ogóle jakaś masakra...
Lux ale nie masz się co martwić. Im ktoś ma wyższe BMI przed ciążą tym mniej powinien przytyć. Ty jesteś w 16 tc dopiero, jeszcze zdążysz przytyć, nic się nie martw. Ja bym się na Twoim miejscu martwiła jakbyś tyła za dużo, bo to też nie jest dobre, zwłaszcza jak się przed ciążą miało trochę więcej. Ja w ciąży z Bazylim przytyłam w sumie 8 kg i to głównie pod koniec 2 trymestru dopiero i do głowy by mi nie przyszło, żeby się martwić. Najważniejsze, że masz dobre wyniki.
sancia880
Ja w ciagu tego tyg schudlam. Tym się nie przejmuj ty chodziesz dziecko rosnieno ja tez mam na minusie okolo 3-4 kg i miesiac temu tylko 80 dag i 20 dag przytylam
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
anio0
Dzień dobry
Melduję, że z samego rana o Pepco zahaczyłam, gdzie od dzisiaj są body za 5 zł. z długim rękawem za 15 zł. Oczywiście musiałam kupić. Do tego mam już kocyk do wózka za 20 zł. i ręcznik z kapturkiem za tyle samo. Maleństwo moje od wczoraj znowu kopie, więc dziękuję Wam za wcześniejsze wsparcie i uspokajanie mnie co dziwne jednak, ani razu chyba nie czułam tej pływającej rybki ani drobnych ruchów. Tylko takie uderzenia od środka. Początkowo były tylko z lewej strony, ale od 2 dni pojawiają się już wszędzie. Mój mąż biedny wyczekuje pierwszych ruchów z ręką na brzuszku, ale za każdym razem gdy tak dzielnie czeka to mu Mała na złość robi chyba i cicho siedzi
Melduję, że z samego rana o Pepco zahaczyłam, gdzie od dzisiaj są body za 5 zł. z długim rękawem za 15 zł. Oczywiście musiałam kupić. Do tego mam już kocyk do wózka za 20 zł. i ręcznik z kapturkiem za tyle samo. Maleństwo moje od wczoraj znowu kopie, więc dziękuję Wam za wcześniejsze wsparcie i uspokajanie mnie co dziwne jednak, ani razu chyba nie czułam tej pływającej rybki ani drobnych ruchów. Tylko takie uderzenia od środka. Początkowo były tylko z lewej strony, ale od 2 dni pojawiają się już wszędzie. Mój mąż biedny wyczekuje pierwszych ruchów z ręką na brzuszku, ale za każdym razem gdy tak dzielnie czeka to mu Mała na złość robi chyba i cicho siedzi