tez sie mecze, szybko chodze spac i nie do zycia jestem wieczorem, jednego dnia zjem ladnie a drugiego nie moge nic wcisnac w siebieJa z jedzeniem też mam problem, na nic nie mam ochoty, nic mi nie smakuje i to już od jakiegoś czasu.
Czuję że jestem głodna, mdli mnie i głowa boli z głodu a cholera otworze lodówkę i wszystko jest bleeee.
Wczoraj jedynie to naprawdę smakowały mi nektarynki, kuzwa cały koszyczek zjadłam.reszta jedzenia to wmusiłam w siebie szybko gryzlam i przełykam szybko, byle by cis wrzucić w siebie i zabić głód.a no i pomidory z cebula w śmietanie zrobiłam sobie bo mnie wieczorem naszlo. I to też mi mega smakowało. I to by było na tyle.
Dziś zaś to samo. Ogólnie trochę ****....owo.[emoji23]
Dziewczyny czy wy też tak się mega męczycie???? Ja od jakiegoś tygodniu, mecze sie szybko i dosłownie wszystkim.dzis ledwo zaprowadziłam małego do przedszkola . Taka Zadyszka mnie złapała a to raptem 10 min spaceru [emoji33][emoji33][emoji33]
reklama
mnie nie boli jak @, ale czuje mocne rozciaganie brzucha, u niektorych kobiet takie bole wystepuja w terminie kiedy mialyby miec @Zgagi nie mam, mdłości nie mam, za to dla odmiany zaczął mnie boleć brzuch. W zasadzie ćmić, coś jak na okres. To normalne? Nie jest to jakiś wielki ból, bez prochów się spokojnie obejdzie, ale wcześniej takiego nie miałam...
mnie tez jajniki bola, ale to taki chwilowy bolTeraz mnie zaczął jajnik napierdzielać... ech...
Mnie bolało tak jak na okres, wieczorami. Lekarz kazał zwolnić tempa, odpoczywać i zwiększył dawkę magnezu. Od kiedy zaczęłam łykac magnez brzuch przestał boleć jak na okres. Teraz czuje jedynie rozciągania przy pachwinach. Ale taki ból jest normalny. Najgorzej kuje kiedy kichne lub kaszlne.Zgagi nie mam, mdłości nie mam, za to dla odmiany zaczął mnie boleć brzuch. W zasadzie ćmić, coś jak na okres. To normalne? Nie jest to jakiś wielki ból, bez prochów się spokojnie obejdzie, ale wcześniej takiego nie miałam...
Odpocznij może za bardzo sue forsujesz... Choć wiem że delikatne bóle brzucha w ciąży to norma.
jak kichne lub kaszlne to tez boli i to mocnoMnie bolało tak jak na okres, wieczorami. Lekarz kazał zwolnić tempa, odpoczywać i zwiększył dawkę magnezu. Od kiedy zaczęłam łykac magnez brzuch przestał boleć jak na okres. Teraz czuje jedynie rozciągania przy pachwinach. Ale taki ból jest normalny. Najgorzej kuje kiedy kichne lub kaszlne.
Odpocznij może za bardzo sue forsujesz... Choć wiem że delikatne bóle brzucha w ciąży to norma.
Tuiles
Fanka BB :)
mnie tez jajniki bola, ale to taki chwilowy bol
Mnie bolało tak jak na okres, wieczorami. Lekarz kazał zwolnić tempa, odpoczywać i zwiększył dawkę magnezu. Od kiedy zaczęłam łykac magnez brzuch przestał boleć jak na okres. Teraz czuje jedynie rozciągania przy pachwinach. Ale taki ból jest normalny. Najgorzej kuje kiedy kichne lub kaszlne.
Dzięki dziewczyny. zarzucę nogi na biurko jak boss, może to coś pomoże
po pracy odpoczywaj i juzDzięki dziewczyny. zarzucę nogi na biurko jak boss, może to coś pomoże
Lola Lolitta
Oby wszystko było dobrze, trzymam kciuki !!!!!!!Poddalam sie. Ide dzis na 13:45 na usg. Mam zle przeczucia od 3 dni i nie umiem uslyszec Zosi detektorem (2 razy probowalam a wczesniej nie mialam problemow). Poplakalam sie przez to wczoraj Licze ze to tylko panika. Opisze wyniki jak wroce.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Lola Lolitta
A ja nie mam problemu z jedzeniem, tylko słodycze bleeee a wszystko co kwaśne to mniam
Dzisiaj z sadu rodzicow ze dwie garści wisni zjadłam Pije wodę z cytryną. Nienormalna jestem
A 10 kg na plusie, mąż mówi że widać z 5 kg, ale ja czuję tłuste boczki i trzecia brodę.
Ważę tyle co przy ostatnim porodzie
W poprzednim miesiącu przytylam 6 kg, w tym 3 kg.... Oby tendencja była spadkowa.
I dziewczyny jak po wizytach????? Jak się czujecie????
Lux współczuję zgagi, ja miałam zgagę dopiero po 30 tyg poprzedniej ciazy
Dzisiaj z sadu rodzicow ze dwie garści wisni zjadłam Pije wodę z cytryną. Nienormalna jestem
A 10 kg na plusie, mąż mówi że widać z 5 kg, ale ja czuję tłuste boczki i trzecia brodę.
Ważę tyle co przy ostatnim porodzie
W poprzednim miesiącu przytylam 6 kg, w tym 3 kg.... Oby tendencja była spadkowa.
I dziewczyny jak po wizytach????? Jak się czujecie????
Lux współczuję zgagi, ja miałam zgagę dopiero po 30 tyg poprzedniej ciazy