reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Witam się. :) siedzimy wlasnie przed genetycznym.

Mój na szczęście goli się sam, dużo tam nie ma :)

Antiope bardzo jestem ciekawa jak Bazyli wygląda,:D nie przejmuj się, na szczęście są wakacje.

Ooo, to wygląda na to, że dzisiaj 3 genetyczne: Ty, Lenam i Antiope :) Kciuki za wszystkie wizyty!

reklama
Poddalam sie. Ide dzis na 13:45 na usg. Mam zle przeczucia od 3 dni i nie umiem uslyszec Zosi detektorem (2 razy probowalam a wczesniej nie mialam problemow). Poplakalam sie przez to wczoraj:( Licze ze to tylko panika. Opisze wyniki jak wroce.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Poddalam sie. Ide dzis na 13:45 na usg. Mam zle przeczucia od 3 dni i nie umiem uslyszec Zosi detektorem (2 razy probowalam a wczesniej nie mialam problemow). Poplakalam sie przez to wczoraj:( Licze ze to tylko panika. Opisze wyniki jak wroce.

Trzymam kciuki, napewno to tylko nerwy i twoja panika. Po badaniu wrócisz spokojna i szczęśliwa, dobrze że idziesz.
Moje ostatnio też się nie ruszyło kilka dni, do tego miałam plamienia i leżąc na usg byłam pewna ze juz po wszystkim. A tu proszę pięknie bijące serduszko.
Nie martw się u ciebie napewno też tak będzie. Tętna nie możesz Znaleźć jak i nie czujesz ruchów no Zosia napewno zmieniła sobie pozycje.
Wszystko będzie dobrze. daj znać po wizycie. Trzymam kciuki.

ktoras dzis rzygala lub ma mdlosci albo zgage? ja mam mega zgage i zerowy apetyt...waga nadal stoi w miesjcu

Zgagi nie mam, mdłości nie mam, za to dla odmiany zaczął mnie boleć brzuch. W zasadzie ćmić, coś jak na okres. To normalne? Nie jest to jakiś wielki ból, bez prochów się spokojnie obejdzie, ale wcześniej takiego nie miałam...

Witam się. :) siedzimy wlasnie przed genetycznym.

Mój na szczęście goli się sam, dużo tam nie ma :)

Antiope bardzo jestem ciekawa jak Bazyli wygląda,:D nie przejmuj się, na szczęście są wakacje.
Ty już pewnie po. Pisz szybko co i jak.

Jeśli ma Cię to uspokoić, to pewnie, że idź. Ale jestem pewna, że wszystko ok.
U mnie też maluszek coś się słabiej rusza, ale tętno udało mi się złapać. No i dziś połówkowe, więc mam nadzieję uspokoję się do końca.

A ja dziś noc masakra. Przez stres związany z połówkowym, katar i to, że przed spaniem obżarłam się pizzą, bo D zamówił, to przez większość nocy nie spałam. Drzemnęłam się może na 2 godziny. A tak to latałam co chwilę siąkać nos, pić, bo mi zasychało w gardle i do kibelka bo od tego picia co chwilę chciało mi się siku. Jeszcze na dodatek mój dyszący oddech obudził o 3.30 mojego D. Ten się obudził tylko po to, żeby się ze mną pokłócić nie wiadomo o co. Boże jaka jestem nieprzytomna...

reklama
ktoras dzis rzygala lub ma mdlosci albo zgage? ja mam mega zgage i zerowy apetyt...waga nadal stoi w miesjcu
Ja z jedzeniem też mam problem, na nic nie mam ochoty, nic mi nie smakuje i to już od jakiegoś czasu.
Czuję że jestem głodna, mdli mnie i głowa boli z głodu a cholera otworze lodówkę i wszystko jest bleeee.
Wczoraj jedynie to naprawdę smakowały mi nektarynki, kuzwa cały koszyczek zjadłam.reszta jedzenia to wmusiłam w siebie szybko gryzlam i przełykam szybko, byle by cis wrzucić w siebie i zabić głód.a no i pomidory z cebula w śmietanie zrobiłam sobie bo mnie wieczorem naszlo. I to też mi mega smakowało. I to by było na tyle.
Dziś zaś to samo. Ogólnie trochę ****....owo.[emoji23]

Dziewczyny czy wy też tak się mega męczycie???? Ja od jakiegoś tygodniu, mecze sie szybko i dosłownie wszystkim.dzis ledwo zaprowadziłam małego do przedszkola . Taka Zadyszka mnie złapała a to raptem 10 min spaceru [emoji33][emoji33][emoji33]

Do góry