reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Witam się. :) siedzimy wlasnie przed genetycznym.

Mój na szczęście goli się sam, dużo tam nie ma :)

Antiope bardzo jestem ciekawa jak Bazyli wygląda,:D nie przejmuj się, na szczęście są wakacje.

Ooo, to wygląda na to, że dzisiaj 3 genetyczne: Ty, Lenam i Antiope :) Kciuki za wszystkie wizyty!

reklama
Poddalam sie. Ide dzis na 13:45 na usg. Mam zle przeczucia od 3 dni i nie umiem uslyszec Zosi detektorem (2 razy probowalam a wczesniej nie mialam problemow). Poplakalam sie przez to wczoraj:( Licze ze to tylko panika. Opisze wyniki jak wroce.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Poddalam sie. Ide dzis na 13:45 na usg. Mam zle przeczucia od 3 dni i nie umiem uslyszec Zosi detektorem (2 razy probowalam a wczesniej nie mialam problemow). Poplakalam sie przez to wczoraj:( Licze ze to tylko panika. Opisze wyniki jak wroce.

Trzymam kciuki, napewno to tylko nerwy i twoja panika. Po badaniu wrócisz spokojna i szczęśliwa, dobrze że idziesz.
Moje ostatnio też się nie ruszyło kilka dni, do tego miałam plamienia i leżąc na usg byłam pewna ze juz po wszystkim. A tu proszę pięknie bijące serduszko.
Nie martw się u ciebie napewno też tak będzie. Tętna nie możesz Znaleźć jak i nie czujesz ruchów no Zosia napewno zmieniła sobie pozycje.
Wszystko będzie dobrze. daj znać po wizycie. Trzymam kciuki.

ktoras dzis rzygala lub ma mdlosci albo zgage? ja mam mega zgage i zerowy apetyt...waga nadal stoi w miesjcu

Zgagi nie mam, mdłości nie mam, za to dla odmiany zaczął mnie boleć brzuch. W zasadzie ćmić, coś jak na okres. To normalne? Nie jest to jakiś wielki ból, bez prochów się spokojnie obejdzie, ale wcześniej takiego nie miałam...

Witam się. :) siedzimy wlasnie przed genetycznym.

Mój na szczęście goli się sam, dużo tam nie ma :)

Antiope bardzo jestem ciekawa jak Bazyli wygląda,:D nie przejmuj się, na szczęście są wakacje.
Ty już pewnie po. Pisz szybko co i jak.

Jeśli ma Cię to uspokoić, to pewnie, że idź. Ale jestem pewna, że wszystko ok.
U mnie też maluszek coś się słabiej rusza, ale tętno udało mi się złapać. No i dziś połówkowe, więc mam nadzieję uspokoję się do końca.

A ja dziś noc masakra. Przez stres związany z połówkowym, katar i to, że przed spaniem obżarłam się pizzą, bo D zamówił, to przez większość nocy nie spałam. Drzemnęłam się może na 2 godziny. A tak to latałam co chwilę siąkać nos, pić, bo mi zasychało w gardle i do kibelka bo od tego picia co chwilę chciało mi się siku. Jeszcze na dodatek mój dyszący oddech obudził o 3.30 mojego D. Ten się obudził tylko po to, żeby się ze mną pokłócić nie wiadomo o co. Boże jaka jestem nieprzytomna...

reklama
ktoras dzis rzygala lub ma mdlosci albo zgage? ja mam mega zgage i zerowy apetyt...waga nadal stoi w miesjcu
Ja z jedzeniem też mam problem, na nic nie mam ochoty, nic mi nie smakuje i to już od jakiegoś czasu.
Czuję że jestem głodna, mdli mnie i głowa boli z głodu a cholera otworze lodówkę i wszystko jest bleeee.
Wczoraj jedynie to naprawdę smakowały mi nektarynki, kuzwa cały koszyczek zjadłam.reszta jedzenia to wmusiłam w siebie szybko gryzlam i przełykam szybko, byle by cis wrzucić w siebie i zabić głód.a no i pomidory z cebula w śmietanie zrobiłam sobie bo mnie wieczorem naszlo. I to też mi mega smakowało. I to by było na tyle.
Dziś zaś to samo. Ogólnie trochę ****....owo.[emoji23]

Dziewczyny czy wy też tak się mega męczycie???? Ja od jakiegoś tygodniu, mecze sie szybko i dosłownie wszystkim.dzis ledwo zaprowadziłam małego do przedszkola . Taka Zadyszka mnie złapała a to raptem 10 min spaceru [emoji33][emoji33][emoji33]

Do góry