reklama
wiem, ze dziecko bierze ze mnie a ma z czego tak sobie to tlumaczeJa w ciagu tego tyg schudlam. Tym się nie przejmuj ty chodziesz dziecko rosnie
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
sancia880
Fanka BB :)
Ktory masz tydzien?Aaa, no i kciuki za wszystkie wizyty :*
anio0
19 mi leci mam dokładnie 18t2d. Ale sama wizytuję dopiero za półtora tygodnia w środę wtedy będę miała skończone 20 tygodni.
sancia880
Hehe ja mam dzis 17t2d idziemy prawie równo. Ja mam wizyte 29 czekam az dowiem się co tam siedzi chodz i tak mnie pewnie przeczucie nie myli będzie syn tak mysle [emoji64][emoji64][emoji64][emoji64]19 mi leci mam dokładnie 18t2d. Ale sama wizytuję dopiero za półtora tygodnia w środę wtedy będę miała skończone 20 tygodni.
anio0
Mi ostatnio lekarz płeć zdradził powiedział, że według niego nic się już nie zmieni , a ja mam do niego pełne zaufanie niemniej, na następnym badaniu nie omieszkam poprosić go o ponowne sprawdzenie.Hehe ja mam dzis 17t2d idziemy prawie równo. Ja mam wizyte 29 czekam az dowiem się co tam siedzi chodz i tak mnie pewnie przeczucie nie myli będzie syn tak mysle [emoji64][emoji64][emoji64][emoji64]
Ja usg poł. przesunęłam po wczorajszej wizycie u ginekolożki, jutro byłoby 19+0. Zmieniłam termin. Dziewczyny bardzoooo trzymam kciukiKciuki zacisniete za wszystkie wizyty dzisiaj. Koniecznie dajcie znać po wizytach!!!
sancia880
Na kiedy masz USG?Ja usg poł. przesunęłam po wczorajszej wizycie u ginekolożki, jutro byłoby 19+0. Zmieniłam termin. Dziewczyny bardzoooo trzymam kciuki
Nie martw się! U mnie też ciągle stoi. Jak dobija do 61 kg to zaraz ten kg, znika. I tak od ponad miesiąca jak nie więcej stoję z 60 kg.10 kg? a u mnie nadal waga od dwoch tygodni w miejscu az sie martwie
Także od początku 3 kg na plusie.
Ale to dobrze dziewczyny, nie martwcie się że waga powolutku sie pnie do góry. Lepiej tak niż gwałtowny wysoki skok wagi.bo wtedy moze być podejrzenie cukrzycy lub gestozy. Ja w 8 miesiącu z Filipem poszłam do lekarza na kontrolna wizytę, a tam w ciągu miesiąca 5 kg! okazało się że puchłam i zaczęła mi sie woda odkładać. Takim oto sposobem prosto z gabinetu lekarza, wróciłam do domu aby się spakować do szpitala.
I dobrze że tak się stało, bo w szpitalu okazało się że moje ciśnienie ciągle rośnie. Mimo zbijania tabletkami i dieta.
Także tylko się cieszyć że waga nie szaleje dziewczyny
Jak na wizytach lekarz nic nie gada to tylko się cieszyć.
reklama
26 lipiec. Bèdzie wtedy 21+4.