reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
19 mi leci :) mam dokładnie 18t2d. Ale sama wizytuję dopiero za półtora tygodnia w środę :) wtedy będę miała skończone 20 tygodni.
Hehe ja mam dzis 17t2d :) idziemy prawie równo. Ja mam wizyte 29 czekam az dowiem się co tam siedzi chodz i tak mnie pewnie przeczucie nie myli będzie syn tak mysle [emoji64][emoji64][emoji64][emoji64]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe ja mam dzis 17t2d :) idziemy prawie równo. Ja mam wizyte 29 czekam az dowiem się co tam siedzi chodz i tak mnie pewnie przeczucie nie myli będzie syn tak mysle [emoji64][emoji64][emoji64][emoji64]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi ostatnio lekarz płeć zdradził :) powiedział, że według niego nic się już nie zmieni , a ja mam do niego pełne zaufanie :) niemniej, na następnym badaniu nie omieszkam poprosić go o ponowne sprawdzenie.

10 kg? a u mnie nadal waga od dwoch tygodni w miejscu az sie martwie
Nie martw się! U mnie też ciągle stoi. Jak dobija do 61 kg to zaraz ten kg, znika. I tak od ponad miesiąca jak nie więcej stoję z 60 kg.
Także od początku 3 kg na plusie.
Ale to dobrze dziewczyny, nie martwcie się że waga powolutku sie pnie do góry. Lepiej tak niż gwałtowny wysoki skok wagi.bo wtedy moze być podejrzenie cukrzycy lub gestozy. Ja w 8 miesiącu z Filipem poszłam do lekarza na kontrolna wizytę, a tam w ciągu miesiąca 5 kg! okazało się że puchłam i zaczęła mi sie woda odkładać. Takim oto sposobem prosto z gabinetu lekarza, wróciłam do domu aby się spakować do szpitala.
I dobrze że tak się stało, bo w szpitalu okazało się że moje ciśnienie ciągle rośnie. Mimo zbijania tabletkami i dieta.

Także tylko się cieszyć że waga nie szaleje dziewczyny
Jak na wizytach lekarz nic nie gada to tylko się cieszyć.

reklama
Do góry