reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
19 mi leci :) mam dokładnie 18t2d. Ale sama wizytuję dopiero za półtora tygodnia w środę :) wtedy będę miała skończone 20 tygodni.
Hehe ja mam dzis 17t2d :) idziemy prawie równo. Ja mam wizyte 29 czekam az dowiem się co tam siedzi chodz i tak mnie pewnie przeczucie nie myli będzie syn tak mysle [emoji64][emoji64][emoji64][emoji64]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe ja mam dzis 17t2d :) idziemy prawie równo. Ja mam wizyte 29 czekam az dowiem się co tam siedzi chodz i tak mnie pewnie przeczucie nie myli będzie syn tak mysle [emoji64][emoji64][emoji64][emoji64]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi ostatnio lekarz płeć zdradził :) powiedział, że według niego nic się już nie zmieni , a ja mam do niego pełne zaufanie :) niemniej, na następnym badaniu nie omieszkam poprosić go o ponowne sprawdzenie.

10 kg? a u mnie nadal waga od dwoch tygodni w miejscu az sie martwie
Nie martw się! U mnie też ciągle stoi. Jak dobija do 61 kg to zaraz ten kg, znika. I tak od ponad miesiąca jak nie więcej stoję z 60 kg.
Także od początku 3 kg na plusie.
Ale to dobrze dziewczyny, nie martwcie się że waga powolutku sie pnie do góry. Lepiej tak niż gwałtowny wysoki skok wagi.bo wtedy moze być podejrzenie cukrzycy lub gestozy. Ja w 8 miesiącu z Filipem poszłam do lekarza na kontrolna wizytę, a tam w ciągu miesiąca 5 kg! okazało się że puchłam i zaczęła mi sie woda odkładać. Takim oto sposobem prosto z gabinetu lekarza, wróciłam do domu aby się spakować do szpitala.
I dobrze że tak się stało, bo w szpitalu okazało się że moje ciśnienie ciągle rośnie. Mimo zbijania tabletkami i dieta.

Także tylko się cieszyć że waga nie szaleje dziewczyny
Jak na wizytach lekarz nic nie gada to tylko się cieszyć.

reklama
Do góry