reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

A ja pierwszy raz współpracuje z zusem i aż mnie telepie ze złości!! Wszystkie 3 wyplaty od kiedy jestem na zwolnieniu inne i do tego brakuje od 1 do 2 tys zl miesiecznie.... Jak sie z nimi kłócić? [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
Polecam kawe bezkofeinowa! Zaczelam ja kupowac poltora roku temu jak sie zaczelismy starac. Nie sadzilam ze sie uda bo mamy w domu ekspres na ziarnista (a do tej pory widzialam w sklepach tylko rozpuszczalna bezkofeinowa) ale okazalo sie ze jest cos takiego i nawet cena normalna (niecale 40 zl za kg). Najsmiesniej ze nikt nie czuje roznicy nawet my sami. Ani w smaku ani w dzialaniu:))) efekt placebo?

Eh juz bym chciala zeby moja Zosia zaczela mnie kopac. Dawno jej nie widzialam ani nie slyszalam i troszke sie martwie:(

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Na mnie bezkofeinowa nie działa.

u nas jest lidl, 3 biedonki, kaufland, netto, twoj market, aldi, mila, zabki groszki i chaty polskie....a bezrobocie mega
U mnie też taki emerycki raj: nie dość, że plac, to jeszcze 2 Biedronki, Lidl, Kaufland, Carefur, Tesco.

Lenam gratuluję ruchów

Ja też coś za bardzo mojego malucha nie czuję od wczoraj. Mógłby/mogłaby się jakoś inaczej przekręcić, żebym znów czuła. :-p

Dziewczyny zainteresowane spotkaniem w Krakowie, bardzo proszę zerknijcie na wątek Spotkanie w Krakowie i odnieście się do tego co napisałam. Trzeba ustalić jakieś konkrety.

Na mnie bezkofeinowa nie działa.

U mnie też taki emerycki raj: nie dość, że plac, to jeszcze 2 Biedronki, Lidl, Kaufland, Carefur, Tesco.

Lenam gratuluję ruchów

Ja też coś za bardzo mojego malucha nie czuję od wczoraj. Mógłby/mogłaby się jakoś inaczej przekręcić, żebym znów czuła. :-p
a ludzi pelno wiec skads ta kase biora

reklama
Do góry