reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Polecam kawe bezkofeinowa! Zaczelam ja kupowac poltora roku temu jak sie zaczelismy starac. Nie sadzilam ze sie uda bo mamy w domu ekspres na ziarnista (a do tej pory widzialam w sklepach tylko rozpuszczalna bezkofeinowa) ale okazalo sie ze jest cos takiego i nawet cena normalna (niecale 40 zl za kg). Najsmiesniej ze nikt nie czuje roznicy nawet my sami. Ani w smaku ani w dzialaniu:))) efekt placebo?

Eh juz bym chciala zeby moja Zosia zaczela mnie kopac. Dawno jej nie widzialam ani nie slyszalam i troszke sie martwie:(

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez się martwię i jestem w drodze do lekarza ... Zaraz weeknd a ja chodze i mysle

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny. Ja tez zaraz do lekarza wychodzę. Muszę jak co dwa tyg zameldowac sie u diabetologa i mlodego wziasc na dlugi spacer. Mamy nakaz długiego przebywania na dworze z tymi dusznosciami. Muszę go jutro na kontrolę do laryngologa wziąść. Mam nadzieję ze zgodzą sie przyjac nas bez terminu. Ja tez musze bo znowu boli mnie ucho i gardlo a laryngolog zaklada mi patrunek do srodka ucha ni nie musze brac antybiotyku. Lece młodego ubierać:) miłego dnia :)

n
Weźcie mi nic nie mówcie ja mam poryte sny ( jak określił to mój mąż) . takie kosmiczne wizję, że żal mówić.

Jade na otwarcie biedronki, może jakieś promocje będą. Trzymajcie kciuki, będzie wyścig emerytów, rencistów na wózkach, matek z dziećmi, ciężarnych i biednych studentów po filety z kurczaka za 9,99!
Będzie ubaw hahaha.
Miłego dnia, u nas w końcu słońce :)
no rzeczywiscie narobia se kotleciorow :D

reklama
Dzień dobry

Niefajny miałam sen. Śniło mi się że wyleciały mi wszystkie zęby :/

Miłego dnia życzę

cb7wugpju04jz4q8.png

Do góry