reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Cześć

Zdrowiejcie!

My dziś łaziliśmy. Dziecko mi wreszcie padło aaale dziś maruda.. zmęczona po górach

Dzidek w brzuchu śpi chyba.

Miłego wieczoru

cb7wugpju04jz4q8.png

mi sie snilo niedawno, ze synka bede miec i tak mysle czy proroczy bo ja mam zawsze przeciwienstwo snu, kurcze tak bym chciala plec poznac

Ze snami bywa różnie, czasami są odbiciem pragnień i lęków, czasami wróżbą ;) życzę ci, abyś po usg wyszła z uśmiechem od ucha do ucha. Dla mnie płeć bez znaczenia, aby zdrowe :) już się stresuję przed piątkowym usg.

A mi się od początku ciąży nic nie śniło związanego z ciąża, ani z dzieckiem. Nic
A mogłoby, jakiś kuzwa proroczy sen co płci.[emoji12] [emoji12] [emoji12]
Za to jakieś durne mi się śnią że mąż mnie wkurza, że z jakimiś babami łazi [emoji23], albo było spotkanie w jakieś salce w kościele i myśmy tam byli z księdzem [emoji23] a mąż się zrzygał księdzu na dywan, ja udawałam że go nie znam bo siara [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] no śmiech na sali. Wstałam wkur...iona na mojego.ze siara z nim wyjść.
Albo Że mi ktoś chciał małego porwać.
Albo że pani w szkole znecala się na podwórku szkolnym nad małym a ja nie mogłam wejść go ratowac bo wszędzie były bramy wysokie pozamykane i w końcu zaczęłam wchodzić na tą bramę i spadlam z niej, . Wyrwalo mnie to ze snu bo przecież w ciąży jestem co z dzieckiem.lapalam się za brzuch.
No same dziwne rzeczy. Ale nic z ciąża.

Sny mam.dziwne w tej ciąży i tak bardzo realne że szok.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

A mi się od początku ciąży nic nie śniło związanego z ciąża, ani z dzieckiem. Nic
A mogłoby, jakiś kuzwa proroczy sen co płci.[emoji12] [emoji12] [emoji12]
Za to jakieś durne mi się śnią że mąż mnie wkurza, że z jakimiś babami łazi [emoji23], albo było spotkanie w jakieś salce w kościele i myśmy tam byli z księdzem [emoji23] a mąż się zrzygał księdzu na dywan, ja udawałam że go nie znam bo siara [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] no śmiech na sali. Wstałam wkur...iona na mojego.ze siara z nim wyjść.
Albo Że mi ktoś chciał małego porwać.
Albo że pani w szkole znecala się na podwórku szkolnym nad małym a ja nie mogłam wejść go ratowac bo wszędzie były bramy wysokie pozamykane i w końcu zaczęłam wchodzić na tą bramę i spadlam z niej, . Wyrwalo mnie to ze snu bo przecież w ciąży jestem co z dzieckiem.lapalam się za brzuch.
No same dziwne rzeczy. Ale nic z ciąża.

Sny mam.dziwne w tej ciąży i tak bardzo realne że szok.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja droga, ty się w nocy nie nudzisz ;)) sen z księdzem nieeezły! Aż w senniku sprawdziłam. "Wymioty" oznaczają szczęście.. Miłej nocy.

Ostatnia edycja:
Weźcie mi nic nie mówcie ja mam poryte sny ( jak określił to mój mąż) . takie kosmiczne wizję, że żal mówić.

Jade na otwarcie biedronki, może jakieś promocje będą. Trzymajcie kciuki, będzie wyścig emerytów, rencistów na wózkach, matek z dziećmi, ciężarnych i biednych studentów po filety z kurczaka za 9,99!
Będzie ubaw hahaha.
Miłego dnia, u nas w końcu słońce :)

Ostatnia edycja:
To ja przed ciążą piłam 1-2 kawy dziennie, jedną rano i czasami drugą w okolicach podwieczorku. W ciąży na początku jak miałam mdłosci, to odrzuciło mnie od tej popołudniowej, ale poranna musiała zostać, bo bez niej ani rusz. No ale ja mam niskie ciśnienie i nawet mi gin poradziła pić tą kawę (pod warunkiem, że słaba).
Polecam kawe bezkofeinowa! Zaczelam ja kupowac poltora roku temu jak sie zaczelismy starac. Nie sadzilam ze sie uda bo mamy w domu ekspres na ziarnista (a do tej pory widzialam w sklepach tylko rozpuszczalna bezkofeinowa) ale okazalo sie ze jest cos takiego i nawet cena normalna (niecale 40 zl za kg). Najsmiesniej ze nikt nie czuje roznicy nawet my sami. Ani w smaku ani w dzialaniu:))) efekt placebo?

Eh juz bym chciala zeby moja Zosia zaczela mnie kopac. Dawno jej nie widzialam ani nie slyszalam i troszke sie martwie:(

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry