mi sie snilo niedawno, ze synka bede miec i tak mysle czy proroczy bo ja mam zawsze przeciwienstwo snu, kurcze tak bym chciala plec poznacLux to prawda.... Sen o którym trudno zapomnieć. Będzie dobrze.
reklama
sancia880
Fanka BB :)
Nie tylko Ty ale musze czekac do 29mi sie snilo niedawno, ze synka bede miec i tak mysle czy proroczy bo ja mam zawsze przeciwienstwo snu, kurcze tak bym chciala plec poznac
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Cześć
Zdrowiejcie!
My dziś łaziliśmy. Dziecko mi wreszcie padło aaale dziś maruda.. zmęczona po górach
Dzidek w brzuchu śpi chyba.
Miłego wieczoru
Zdrowiejcie!
My dziś łaziliśmy. Dziecko mi wreszcie padło aaale dziś maruda.. zmęczona po górach
Dzidek w brzuchu śpi chyba.
Miłego wieczoru
mi sie snilo niedawno, ze synka bede miec i tak mysle czy proroczy bo ja mam zawsze przeciwienstwo snu, kurcze tak bym chciala plec poznac
Ze snami bywa różnie, czasami są odbiciem pragnień i lęków, czasami wróżbą życzę ci, abyś po usg wyszła z uśmiechem od ucha do ucha. Dla mnie płeć bez znaczenia, aby zdrowe już się stresuję przed piątkowym usg.
A mi się od początku ciąży nic nie śniło związanego z ciąża, ani z dzieckiem. Nic
A mogłoby, jakiś kuzwa proroczy sen co płci.[emoji12] [emoji12] [emoji12]
Za to jakieś durne mi się śnią że mąż mnie wkurza, że z jakimiś babami łazi [emoji23], albo było spotkanie w jakieś salce w kościele i myśmy tam byli z księdzem [emoji23] a mąż się zrzygał księdzu na dywan, ja udawałam że go nie znam bo siara [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] no śmiech na sali. Wstałam wkur...iona na mojego.ze siara z nim wyjść.
Albo Że mi ktoś chciał małego porwać.
Albo że pani w szkole znecala się na podwórku szkolnym nad małym a ja nie mogłam wejść go ratowac bo wszędzie były bramy wysokie pozamykane i w końcu zaczęłam wchodzić na tą bramę i spadlam z niej, . Wyrwalo mnie to ze snu bo przecież w ciąży jestem co z dzieckiem.lapalam się za brzuch.
No same dziwne rzeczy. Ale nic z ciąża.
Sny mam.dziwne w tej ciąży i tak bardzo realne że szok.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Za to jakieś durne mi się śnią że mąż mnie wkurza, że z jakimiś babami łazi [emoji23], albo było spotkanie w jakieś salce w kościele i myśmy tam byli z księdzem [emoji23] a mąż się zrzygał księdzu na dywan, ja udawałam że go nie znam bo siara [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] no śmiech na sali. Wstałam wkur...iona na mojego.ze siara z nim wyjść.
Albo że pani w szkole znecala się na podwórku szkolnym nad małym a ja nie mogłam wejść go ratowac bo wszędzie były bramy wysokie pozamykane i w końcu zaczęłam wchodzić na tą bramę i spadlam z niej, . Wyrwalo mnie to ze snu bo przecież w ciąży jestem co z dzieckiem.lapalam się za brzuch.
Moja droga, ty się w nocy nie nudzisz ) sen z księdzem nieeezły! Aż w senniku sprawdziłam. "Wymioty" oznaczają szczęście.. Miłej nocy.A mi się od początku ciąży nic nie śniło związanego z ciąża, ani z dzieckiem. Nic
Ostatnia edycja:
ja zawsze przed usg mam koszmary,ze serca nie ma, ze krwawie, no szokZe snami bywa różnie, czasami są odbiciem pragnień i lęków, czasami wróżbą życzę ci, abyś po usg wyszła z uśmiechem od ucha do ucha. Dla mnie płeć bez znaczenia, aby zdrowe już się stresuję przed piątkowym usg.
Lola Lolitta
Weźcie mi nic nie mówcie ja mam poryte sny ( jak określił to mój mąż) . takie kosmiczne wizję, że żal mówić.
Jade na otwarcie biedronki, może jakieś promocje będą. Trzymajcie kciuki, będzie wyścig emerytów, rencistów na wózkach, matek z dziećmi, ciężarnych i biednych studentów po filety z kurczaka za 9,99!
Będzie ubaw hahaha.
Miłego dnia, u nas w końcu słońce
Jade na otwarcie biedronki, może jakieś promocje będą. Trzymajcie kciuki, będzie wyścig emerytów, rencistów na wózkach, matek z dziećmi, ciężarnych i biednych studentów po filety z kurczaka za 9,99!
Będzie ubaw hahaha.
Miłego dnia, u nas w końcu słońce
Ostatnia edycja:
Polecam kawe bezkofeinowa! Zaczelam ja kupowac poltora roku temu jak sie zaczelismy starac. Nie sadzilam ze sie uda bo mamy w domu ekspres na ziarnista (a do tej pory widzialam w sklepach tylko rozpuszczalna bezkofeinowa) ale okazalo sie ze jest cos takiego i nawet cena normalna (niecale 40 zl za kg). Najsmiesniej ze nikt nie czuje roznicy nawet my sami. Ani w smaku ani w dzialaniu)) efekt placebo?To ja przed ciążą piłam 1-2 kawy dziennie, jedną rano i czasami drugą w okolicach podwieczorku. W ciąży na początku jak miałam mdłosci, to odrzuciło mnie od tej popołudniowej, ale poranna musiała zostać, bo bez niej ani rusz. No ale ja mam niskie ciśnienie i nawet mi gin poradziła pić tą kawę (pod warunkiem, że słaba).
Eh juz bym chciala zeby moja Zosia zaczela mnie kopac. Dawno jej nie widzialam ani nie slyszalam i troszke sie martwie
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Lola Lolitta
O proszę Lux jesteś z Wągrowca.
Słyszałaś o "słynnym" ślubie 17 czerwca Pana mistrza Baraszkiewicza?
Słyszałaś o "słynnym" ślubie 17 czerwca Pana mistrza Baraszkiewicza?