nie czujeDlatego moj lekarz mowil mi odrazu ze o tym co sie kryje miedzy nogami powie na polowkowyn. Czujesz juz dzidzie?
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja ostatnio też nie czułam kilka dni. Ale teraz, już czuję codziennie. I nie tylko wieczorem. W dzień jak siedzę to też czuje, a wczoraj w nocy jak się przebudzilam na siku, później zasnąć nie mogłam bo małe chyba też się obudziło. Dalej przewaga lewej strony! Niby ulubiona strona chłopców :-S
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
no ja juz mam ten sam etap co Ty i nic nie czujeJa ostatnio też nie czułam kilka dni. Ale teraz, już czuję codziennie. I nie tylko wieczorem. W dzień jak siedzę to też czuje, a wczoraj w nocy jak się przebudzilam na siku, później zasnąć nie mogłam bo małe chyba też się obudziło. Dalej przewaga lewej strony! Niby ulubiona strona chłopców :-S
Różnica jest taka że to moja trzecia ciąża, twoja pierwsza.no ja juz mam ten sam etap co Ty i nic nie czuje
U mnie mimo wszystko to wciąż są delikatne ruchy. Ręką nie wyczuje mąż. Ja czuję w środku.
Zobaczysz jeszcze trochę i też poczujesz.
Ja od piatku mam wolne. Urlop a potem zwolnienie. Mamy działkę na mazurach wiec trochę tam posiedzę i trochę u mamy na wsi do stolicy wrócimy pod koniec wakacji aby dzieci odkupićA no właśnie. Zapomniałam o najważniejszym. Faceci dziwnym trafem im starsi tym lepiej wyglądają!!! Nie wiem doprawdy jak to możliwe, ale tak jest. A my? Każda zmarszczka to nieszczęście, siwy włos - od razu tony farby, cellulit - udajemy że go nie ma, skoro już żadnym sposobem nie da się go pozbyć itd. itp.
Taki już nasz los.
Grama80: zazdroszczę wakacji! Ileż ja bym dała żeby teraz na Mazurach sobie poszaleć!!! No może poszaleć jak poszaleć, ale chociaż poleżeć...
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Będziemy królować w domu [emoji1]Wiesz jak u mnie potwierdzi się ten synek to tez bede zawiedziony. Jeszcze trzymam się resztkami nadzieji że może będzie córka, bo lekarz sam mówił że to jeszcze może się zmienić i nie jest na pewnego. Choć bardziej syna obstawia.
Nic trudno, będę miała 3 synów i męża. I ja jedna sama.
A ja na obiadek zrobiłam krokieciki z mięsem i barszcz czerwony.
A dzieci to ja chce opkupic a nie odkupić słownik mi zmienił.
Co do ruchów to spokojnie. Pierworodki czują później. Ja w pierwszej poczułam w 22tyg. A dziecko zdrowe i duże się urodziło
A dzieci to ja chce opkupic a nie odkupić słownik mi zmienił.
Co do ruchów to spokojnie. Pierworodki czują później. Ja w pierwszej poczułam w 22tyg. A dziecko zdrowe i duże się urodziło
Antiope
Fanka BB :)
Nie wiedziałam, że lewa, to ulubiona chłopców. Ale u mnie z Bazylim by się zgazało, bo jak już się usadowił po tej lewej stronie, to cały czas tam już siedział mój leniuszek. A teraz to jakaś mała wiercipięta, co chwilę gdzie indziej.Ja ostatnio też nie czułam kilka dni. Ale teraz, już czuję codziennie. I nie tylko wieczorem. W dzień jak siedzę to też czuje, a wczoraj w nocy jak się przebudzilam na siku, później zasnąć nie mogłam bo małe chyba też się obudziło. Dalej przewaga lewej strony! Niby ulubiona strona chłopców :-S
A mój D wczoraj po raz pierwszy poczuł maleństwo jak położył mi rękę na brzuchu. Ja już nie raz widziałam wyskakujące na brzuchu wybrzuszenie, ale jakoś zawsze to było jak mój D nie patrzył.Różnica jest taka że to moja trzecia ciąża, twoja pierwsza.
U mnie mimo wszystko to wciąż są delikatne ruchy. Ręką nie wyczuje mąż. Ja czuję w środku.
Zobaczysz jeszcze trochę i też poczujesz.
Tuiles
Fanka BB :)
A mój D wczoraj po raz pierwszy poczuł maleństwo jak położył mi rękę na brzuchu. Ja już nie raz widziałam wyskakujące na brzuchu wybrzuszenie, ale jakoś zawsze to było jak mój D nie patrzył.
Ooooo, jak ja już bym chciała poczuć i zobaczyć takie kopniaki i rozpychanki!!!! No nic, jeszcze troszkę muszę chyba poczekać.
reklama
Niewiem ile w tym prawdy pewnie kolejna wrozba[emoji12] [emoji12] wyczytałam na necie. Ponoć jeżeli pierwsze ruchy się poczuje z lewej strony to chłopak, z prawej dziewczynka. Ja nie mogę potwierdzić bo we wcześniejszych ciazach jakoś nie zwracałam uwagi z której strony poczułam pierwsze ruchy.Nie wiedziałam, że lewa, to ulubiona chłopców. Ale u mnie z Bazylim by się zgazało, bo jak już się usadowił po tej lewej stronie, to cały czas tam już siedział mój leniuszek. A teraz to jakaś mała wiercipięta, co chwilę gdzie indziej.
A mój D wczoraj po raz pierwszy poczuł maleństwo jak położył mi rękę na brzuchu. Ja już nie raz widziałam wyskakujące na brzuchu wybrzuszenie, ale jakoś zawsze to było jak mój D nie patrzył.
Teraz lewa strona od początku u mnie jest bombardowana.