reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja mam już dwie reklamówki ciuszków które dostałam od znajomej mamy, a tak to kupiłam już 6 par body z długim i krótkim rękawkiem..kocyk ładny widziałam w którym się zakochałam..ale jeszcze poczekam chwilę..jakoś entuzjazm mi opadł po piątkowej wizycie usg.. :(
Tylko ja bez niczego. Siostra sle mi ubrania po corce. Znow będą jaja Haha bo ona ma dwie córki ,a u mnie pewnie znow siusiak. Normlanie jestem pewna jakos na 99%

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tylko ja bez niczego. Siostra sle mi ubrania po corce. Znow będą jaja Haha bo ona ma dwie córki ,a u mnie pewnie znow siusiak. Normlanie jestem pewna jakos na 99%

Ja też nic nie mam. Kompletnie nic.
Jakoś mnie nie ciągnie do tego.
Może za jakiś czas się sytuacja zmieni. Teraz nawet za wiele po necie nie biegam co hy pooglądać choćby

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też nic nie mam. Kompletnie nic.
Jakoś mnie nie ciągnie do tego.
Może za jakiś czas się sytuacja zmieni. Teraz nawet za wiele po necie nie biegam co hy pooglądać choćby

Ja ogladam nawet teraz tak sobie patrze te posciele z minky [emoji16]. Patrze na te ubrania 56cm jakie to male ....

Ja ogladam nawet teraz tak sobie patrze te posciele z minky [emoji16]. Patrze na te ubrania 56cm jakie to male ....

Mój syn urodził się 52 cm i waga 3330g i ciuszki 56 były za duże, pasowały akurat z rozmiaru 48.... Ciekawe jak teraz.

Widzisz ja czułam cipke na 100 % i tu znów chłopak.

Nie kupiłam nic i długi nie kupię, mam ubrania po synu, rodziny we wrześniu 2014.
Kupię pewnie tylko nowe do szpitala i pampersy rozmiar 1. Mój syn rozmiar 0 nosił przez pierwszy rozmiar, taki był szczupły.
Później rozmiar 2 był baaaardzo długo na dupsku.
Może coś kupię po 31 tyg kiedy już szansę na uratowanie dziecka są duże.
Jakoś w tej ciąży boję się kupować cokolwiek

reklama
Ooooo, jak ja już bym chciała poczuć i zobaczyć takie kopniaki i rozpychanki!!!! No nic, jeszcze troszkę muszę chyba poczekać.
Sprawiedliwość musi być, ja przy pierwszym też sobie dłuuuugo czekałam na te ruchy.

Niewiem ile w tym prawdy pewnie kolejna wrozba[emoji12] [emoji12] wyczytałam na necie. Ponoć jeżeli pierwsze ruchy się poczuje z lewej strony to chłopak, z prawej dziewczynka. Ja nie mogę potwierdzić bo we wcześniejszych ciazach jakoś nie zwracałam uwagi z której strony poczułam pierwsze ruchy.
Teraz lewa strona od początku u mnie jest bombardowana.

Pewnie to tylko kolejny zabobon. Ja nie pamiętam gdzie czułam pierwsze ruchy, ani w tej obecnej, ani w Bazylowej. Wydaje mi się, że teraz bardziej na dole czułam niż z którejś strony.

Zjadlam sobie czeresni pozniej loda i pieczarki... Myslalam ,ze przechodze na druga stronę. .. Dostalam takiej ... Ze myslalam to koniec. Jeszcze chyba dzidzia ostrp mi tam lezy gdzieś i gniecie jelita ... Na szczeacie juz ok

To ja muszę przyznać, że pod tym względem mam żołądek ze stali i żadne takie połączenia mi nie straszne. Spokojnie mogę wszystko bezkarnie mieszać, np. ostatnio lody z marynowanymi pieczarkami :-p

Chcialabym zapytać Was kiedy zaczynacie robić pierwsze zakupy dla dzidzi??

Mnie się nie spieszy, bo większość rzeczy mam po synku. Ale jak na połówkowym w piątek okaże się, że dziewczynka, to może coś zacznę kupować w przyszłym tygodniu. Jak chłopak, to na pewno nie wcześniej niż we wrześniu.

No ja mam takie ilości ubranek, że już nie mam gdzie tego trzymać. Ciuszki w przedziale 50-92 za małe już na mojego synka mam w przynajmniej kilkunastu pudłach upchanych w kilku szafach. Jak się dziecko urodzi i zacznie z nich wyrastać, a ja sie ich będę pozbywać, to mi się nagle w domu masę miejsca zrobi :-p

Do góry