reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Zjadlam sobie czeresni pozniej loda i pieczarki... Myslalam ,ze przechodze na druga stronę. .. Dostalam takiej ... Ze myslalam to koniec. Jeszcze chyba dzidzia ostrp mi tam lezy gdzieś i gniecie jelita ... Na szczeacie juz ok

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Zjadlam sobie czeresni pozniej loda i pieczarki... Myslalam ,ze przechodze na druga stronę. .. Dostalam takiej ... Ze myslalam to koniec. Jeszcze chyba dzidzia ostrp mi tam lezy gdzieś i gniecie jelita ... Na szczeacie juz ok

O matko po takiej mieszance sama bym umarła i wzięła ślub z sedesem.
Dobrze że już Ci leiej. Już nie rob takiej mieszanki .

Czyli tez kilka dni nie czulas. Uff ja wiem wiem kazdy mi mowi,ze glupia jestem bo nic mi nie jest i ze ma prawo robic przerwy.

może faktycznie się przesunęło, bo po usg właśnie przestałam czuć, może ponaciskał i się tam ułożył inaczej..za to teraz czuję o wiele mocniejsze ruchy :D jakby się obijał główką po lewej stronie :D

Którego masz date porodu? Ja nie wiem, ale mam ochote po polowkowym isc do sklepu uczcić co sie kryje tam

Mam 1 grudnia termin, ale myślę, że urodzę chwilę przed.... ;) Ja kupiłam troszkę z zachwytu a trochę z oszczędności. Sweterek z 79zl na 29zl. Koniecznie połówkowe uczcij jakimś zakupem.

reklama
Mam 1 grudnia termin, ale myślę, że urodzę chwilę przed.... ;) Ja kupiłam troszkę z zachwytu a trochę z oszczędności. Sweterek z 79zl na 29zl. Koniecznie połówkowe uczcij jakimś zakupem.

Ja mam już dwie reklamówki ciuszków które dostałam od znajomej mamy, a tak to kupiłam już 6 par body z długim i krótkim rękawkiem..kocyk ładny widziałam w którym się zakochałam..ale jeszcze poczekam chwilę..jakoś entuzjazm mi opadł po piątkowej wizycie usg.. :(

Do góry