Tuiles
Fanka BB :)
Ja też bylam w szoku jak mi powiedziala pani dr ze 2 chłopców. Chciało mi się płakać. Tym bardziej ze będzie ich już 4 a mąż 5. Ja jedna sama. Mama tez na mnie nakrzyczała ze ważne że zdrowe a że będzie 4 to nic bo ona miala 4 dziewczyny i dziękuje za to Bogu.
W głębi serca bałam się dziewczynki ale miałam nadzieję, ze przynajmniej jedna będzie.
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Pomyśl sobie tak: chłopy mają ZAWSZE łatwiej w życiu niż my, lepsza praca, więcej zarabiają, mają większe szanse na awans, dziwnym trafem w tarapatach spadają na cztery łapy, nie martwią się, że za wcześnie zajdą w ciążę, później nie martwią się, że jednak nie mogą zajść, nie wstają o 2 w nocy żeby nakarmić, nie martwią się że kurz na meblach i sterta prania do prasowania czeka, nie przeżywają, że im się placek przypalił, mogą zmieniać kobiety jak rękawiczki i nikt nie powie, że są łatwi, na każde wesele mogą ubrać ten sam garnitur, a do tego co najmniej raz na dwa lata mają zbiorowe imprezy przesiąknięte testosteronem (a to euro a to MŚ), kiedy to mogą rzucić robotę i wszelkie obowiązki tylko po to, żeby polecieć przed ekran i wydzierać się na widok piłki. I nikt im nie robi z tego powodu wyrzutów!
Źle będą mieć Twoje chłopaki?
PS. Mój w brzuszku też tak będzie miał