reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Powiem wam że się rozpłakała jak weszłam do auta. Wszyscy wokół mnie zapewniali że będzie chłopak, nawet myśli nie dopuszczała że to nie będzie dziewczynka.
Zadzwoniłam i zaczęłam swoją mamę przepraszać. Mama się wydarla że głupia jestem, może też to przez hormony.
Jak emocje opadły to nawet się cieszę że będzie syn. Wszystkie ubrania mam, zabawki. Nie będę musiała cnoty córci pilnować hahaha. Tylko szoku doznałam bo staraliśmy się o dziewczynke.

Chłopcy będą się razem bawić, mogą mieć wspólne zainteresowania.
Będą się wzajemnie pilnować
No nie było mi dane posiadać córki, może jestem lepsza matka dla chłopców? :)

Mamuśki chłopcy są naprawdę fajni i kochani, zobaczycie ;)

A co do pomyłki lekarskiej, mojemu podobno nie zdążyła się jeszcze pomyłka od wielu lat. Z Poznania pacjentki do niego przyjeżdżają.

Moi teściowie załamani jak do nich dzwonilam, udawali że niby się cieszą. Teraz to już wogle nie będą przyjeżdżać i dobrze.
Ja też bylam w szoku jak mi powiedziala pani dr ze 2 chłopców. Chciało mi się płakać. Tym bardziej ze będzie ich już 4 a mąż 5. Ja jedna sama. Mama tez na mnie nakrzyczała ze ważne że zdrowe a że będzie 4 to nic bo ona miala 4 dziewczyny i dziękuje za to Bogu.
W głębi serca bałam się dziewczynki ale miałam nadzieję, ze przynajmniej jedna będzie.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

witajcie, u mnie jet jakis wysyp ciaz, wczoraj sie dowiedzialam o ciazy dwoch kuzynek, siostr, jedna rodzi w pazdzierniku, druga w styczniu, w sierpniu rodzi inna kolezanka, w sobote jeszcze jedna urodzila wczesniaka, w czerwcu inna urodzila corke, Tomka kuznowi sie niunia urodzila w czerwcu, no jak kroliki normlanie :D ja sie oczywiscie ciesze :)

teraz wcinam sniadanie i bede szykowac sie do pracy :)
Lola a jednak trafilam, ze synus, super :)
Przynajmniej się dzieci będą z kim miały bawić na spotkaniach rodzinnych
Ja też bylam w szoku jak mi powiedziala pani dr ze 2 chłopców. Chciało mi się płakać. Tym bardziej ze będzie ich już 4 a mąż 5. Ja jedna sama. Mama tez na mnie nakrzyczała ze ważne że zdrowe a że będzie 4 to nic bo ona miala 4 dziewczyny i dziękuje za to Bogu.
W głębi serca bałam się dziewczynki ale miałam nadzieję, ze przynajmniej jedna będzie.

A mnie się dziś śniło, że też się dowiedziałam, że drugi chłopak. No i się rozpłakałam we śnie. Obudziłam się i pomyślałam ufff, to jeszcze nie było naprawdę, jeszcze jest szansa na córcię. Ale i tak przez ten sen się jakoś na chłopca nastawiam.

Przynajmniej się dzieci będą z kim miały bawić na spotkaniach rodzinnych

A mnie się dziś śniło, że też się dowiedziałam, że drugi chłopak. No i się rozpłakałam we śnie. Obudziłam się i pomyślałam ufff, to jeszcze nie było naprawdę, jeszcze jest szansa na córcię. Ale i tak przez ten sen się jakoś na chłopca nastawiam.
tylko szkoda, ze ta jedna kuzynka wyjezdza mieszkaxc do Gdyni, ale sam fakt, ze jest w ciazy mnie cieszy :)

No właśnie pamiętam Twoja sytuację.
Będziesz jedyna królowa w domu.
U mnie dziewczynki narzucone są już od pokoleń, od 1748 roku. Taka głupia tradycja. Moja pra pra pra.... Babcia pochodziła z rodu szlacheckiego i napisała list otwarty do swoich potomków o posiadanie córek, które zawsze będą zarządzać rodem i majątkiem (którego oczywiście już nie ma). Hahaha to głupie wg mnie i chyba na mnie się skończy i dobrze! Moja siostra tez ma synka. Niby planuje za rok dzieciaczki, będzie miała 36 lat, może jej się uda?
Moja mama też powiedziała, że nie ma co trzymać się głupiego wymyslu naszej potomkini o posiadaniu córek bo to głupie i człowiek nie ma na to wpływu.!!!!
Więc ja już ochlonelam i cieszę się z moich chłopaków ;) przynajmniej rod męża zostanie zachowany :D

No właśnie pamiętam Twoja sytuację.
Będziesz jedyna królowa w domu.
U mnie dziewczynki narzucone są już od pokoleń, od 1748 roku. Taka głupia tradycja. Moja pra pra pra.... Babcia pochodziła z rodu szlacheckiego i napisała list otwarty do swoich potomków o posiadanie córek, które zawsze będą zarządzać rodem i majątkiem (którego oczywiście już nie ma). Hahaha to głupie wg mnie i chyba na mnie się skończy i dobrze! Moja siostra tez ma synka. Niby planuje za rok dzieciaczki, będzie miała 36 lat, może jej się uda?
Moja mama też powiedziała, że nie ma co trzymać się głupiego wymyslu naszej potomkini o posiadaniu córek bo to głupie i człowiek nie ma na to wpływu.!!!!
Więc ja już ochlonelam i cieszę się z moich chłopaków ;) przynajmniej rod męża zostanie zachowany :D
ciesz sie ciaza i tym, ze rosnie dzidzia i niewazna plec, pamietaj :)

Hey

A u mnie w rodzinie tylko ja.
Koleżanki tez nie chca juz. Maja jedno dwa i juz więcej nie chca. po 30stce sa i chyba sie im juz nie chce . Tak jyz wygodniej nawet gdzies pojechac z dzuecmi xhodzacymi i myślącymi.

reklama
Hey

A u mnie w rodzinie tylko ja.
Koleżanki tez nie chca juz. Maja jedno dwa i juz więcej nie chca. po 30stce sa i chyba sie im juz nie chce . Tak jyz wygodniej nawet gdzies pojechac z dzuecmi xhodzacymi i myślącymi.
no jedna taka u mnie wiesz kto to jak sie jej tlumaczy zostan przy jednym skoro facet nie chce, bo mloda sie soba zajmie to nie kuma czaczy :oo: i dalej mu walkuje zrobmy sobie dzidzie, ja jej zazdroszcze, ze mloda taka duza i duzo kolo siebie zrobi

Do góry