dasz rade, do grudnia duzo czasu, zazdroscia sie nie przejmuj, ja mam to samo ze strony klilku kobiet, a facet hmm, najwyzej patelnia mu przywalisz na uspkojenie i juzCzesc dziewczyny! Napisalam pare razy na poczatku tematu i zniknelam, mialam duzo stresow i problemow w domu, pracy. Chcialabym wrocic, przeczytalam caaly watek zeby byc na bierzaco. Mam 26 lat. Jestem aktualnie 17+2. Plec nieznana, 13ego mam drugie i ostatnie usg... I zupelnie nikogo nie mam do rozmow na temat ciazy i dzieci. A pojecia tez za duzo nie mam bo i skad. Siedze w Anglii, wiekszosc znajomych wciaz imprezy w glowie, dwie, jedyne, przyjaciolki staraja sie o dzieci o kilku lat i nie chca poruszac ze mna tego tematu... Bo moja ciaza to byla niespodzianka i mozna powiedziec ze udalo sie za pierwszym razem... Nie wiem czy to zazdrosc z ich strony, ale przyjazn sie sypie Z chlopakiem tez sie kloce, nie znalismy sie bardzo dlugo zanim zaszlam w ciaze, tylko 8 miesiecy. Wlasnie wprowadzilismy sie na swoje i probujemy sie nie pozabijac. I tak oto siedze sama wsrod kartonow i pustych scian i tak sobie mysle czy ja zdaze to wszystko do grudnia urzadzic i zorganizowac... ach wygadalam sie
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dzień dobry, trzymaj się dzielnieCzesc dziewczyny! Napisalam pare razy na poczatku tematu i zniknelam, mialam duzo stresow i problemow w domu, pracy. Chcialabym wrocic, przeczytalam caaly watek zeby byc na bierzaco. Mam 26 lat. Jestem aktualnie 17+2. Plec nieznana, 13ego mam drugie i ostatnie usg... I zupelnie nikogo nie mam do rozmow na temat ciazy i dzieci. A pojecia tez za duzo nie mam bo i skad. Siedze w Anglii, wiekszosc znajomych wciaz imprezy w glowie, dwie, jedyne, przyjaciolki staraja sie o dzieci o kilku lat i nie chca poruszac ze mna tego tematu... Bo moja ciaza to byla niespodzianka i mozna powiedziec ze udalo sie za pierwszym razem... Nie wiem czy to zazdrosc z ich strony, ale przyjazn sie sypie Z chlopakiem tez sie kloce, nie znalismy sie bardzo dlugo zanim zaszlam w ciaze, tylko 8 miesiecy. Wlasnie wprowadzilismy sie na swoje i probujemy sie nie pozabijac. I tak oto siedze sama wsrod kartonow i pustych scian i tak sobie mysle czy ja zdaze to wszystko do grudnia urzadzic i zorganizowac... ach wygadalam sie
Antiope
Fanka BB :)
WitajCzesc dziewczyny! Napisalam pare razy na poczatku tematu i zniknelam, mialam duzo stresow i problemow w domu, pracy. Chcialabym wrocic, przeczytalam caaly watek zeby byc na bierzaco. Mam 26 lat. Jestem aktualnie 17+2. Plec nieznana, 13ego mam drugie i ostatnie usg... I zupelnie nikogo nie mam do rozmow na temat ciazy i dzieci. A pojecia tez za duzo nie mam bo i skad. Siedze w Anglii, wiekszosc znajomych wciaz imprezy w glowie, dwie, jedyne, przyjaciolki staraja sie o dzieci o kilku lat i nie chca poruszac ze mna tego tematu... Bo moja ciaza to byla niespodzianka i mozna powiedziec ze udalo sie za pierwszym razem... Nie wiem czy to zazdrosc z ich strony, ale przyjazn sie sypie Z chlopakiem tez sie kloce, nie znalismy sie bardzo dlugo zanim zaszlam w ciaze, tylko 8 miesiecy. Wlasnie wprowadzilismy sie na swoje i probujemy sie nie pozabijac. I tak oto siedze sama wsrod kartonow i pustych scian i tak sobie mysle czy ja zdaze to wszystko do grudnia urzadzic i zorganizowac... ach wygadalam sie
Świeży związek musi się dotrzeć, a jak jeszcze szybko pojawi się dziecko, to jest duże pole do konfliktów. Ja w pierwszej ciąży też się sporo kłóciłam z moim D. Mieliśmy jeszcze krótszy staż, bo byliśmy razem ledwie od 3 miesięcy (choć znaliśmy się dłużej).
Co do przyjaciółek, to może nie są prawdziwymi przyjaciółkami, skoro nie potrafią się z Tobą cieszyć z tego dziecka. Ja długo miałam sytuację, że sama nie miałam dzieci, a wszystkie najbliższe koleżanki dookoła zachodziły w ciążę i rodziły dzieci. Oczywiście było mi trochę przykro, że one już, a ja jeszcze nie (zwłaszcza, że większość z nich jakoś się specjalnie o te dzieci nie starała), ale do głowy mi nie przyszło, żeby się od nich z tego powodu odsunąć. Wprost przeciwnie, zawsze mnie bardzo interesowały ich ciąże i przeżywałam je wspólnie z nimi, a jak się maluszki rodziły, to leciałam jak najprędzej zobaczyć.
sancia880
Czesc Mamuski. Piękny goracy dzień, a ja nad wodą: ) tyle ,ze wisze głową nad muszlą klozetową
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
uuuu wspolczuje, ja dzis lepiej, rano lekko mulilo, ale teraz okCzesc Mamuski. Piękny goracy dzień, a ja nad wodą: ) tyle ,ze wisze głową nad muszlą klozetową
sancia880
Ja mam chyba tak jak Ty co mysle ze bd ok to bleeduuuu wspolczuje, ja dzis lepiej, rano lekko mulilo, ale teraz ok
od wczoraj niby mdlosci nie mam, ale czuje lekki dyskomort, zycze by i Tobie szybko minelo
anio0
Witajcie wybaczcie, ale nie dam rady przebrnąć przez te wszystkie posty. Ostatnio jestem w ciągłym biegu, są wakacje i oczywiście jest tyle rzeczy do zrobienia i zobaczenia! Wczoraj szalałam na plaży w Ustce na corocznym pokazie sztucznych ogni. Dziś wieczorem też się wybieramy z mężem, nieco szybciej, bo chcemy zdążyć jeszcze na koncert - dzisiaj grają Róże Europy, a ja nie odpuszczę okazji, by sobie pośpiewać nie, nie jestem ich jakąś wielką fanką, ale obiecałam sobie, że ostatnie nasze bezdzietne wakacje będą czasem chwytania życia pełnymi garściami. Tak więc wszędzie mnie pełno, ale nigdy w domu.
Na dodatek Mała zaczęła mnie kopać jak szalona nie są to notorycznie kopniaki, przez które człowiek funkcjonować nie może, ale zdarzają się 2-4 razy dziennie i to głównie seriami. Brzuch mi aż odskakuje! Jest więc pięknie
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze. Może w wolnej chwili poczytam wcześniejsze strony, ale dzisiaj znowu piękna pogoda, więc... same wiecie :*
Na dodatek Mała zaczęła mnie kopać jak szalona nie są to notorycznie kopniaki, przez które człowiek funkcjonować nie może, ale zdarzają się 2-4 razy dziennie i to głównie seriami. Brzuch mi aż odskakuje! Jest więc pięknie
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze. Może w wolnej chwili poczytam wcześniejsze strony, ale dzisiaj znowu piękna pogoda, więc... same wiecie :*
anio0
Jak to dobrze widzieć Wasze brzuchy! Bo mi się już głupio zaczynało robić, że wyglądam już na 7 miesiąc przynajmniej ;P ale chyba takie piłki są zupełnie normalne
reklama
cytrusowa85
Malika witaj. Ja tez pierwsza ciaze przechodzilam w Anglii i bylam jedna z pierwszych mam w towarzystwie. No i tak jak piszesz reszta imprezowala a ja sie szykowalam na przyjscie synka.
Powodzenia 13stego. Oby sie pokazalo żebyś sobie wtprawke wyszykowala jak to ostat. Usg. Ja mam 15stego polowkowe❤
Sancia a biedna Ty. Wspolczuje Wam ja ani razu z wc w objęciach
Powodzenia 13stego. Oby sie pokazalo żebyś sobie wtprawke wyszykowala jak to ostat. Usg. Ja mam 15stego polowkowe❤
Sancia a biedna Ty. Wspolczuje Wam ja ani razu z wc w objęciach