hej wolne masz i juz na nogach? dzieciaki pewnie obudzily?Dzień dobry
reklama
elifit
Moderatorka
Ofkors. Córka wstaje o 7 :/ ale noc miałam dobrą to wyspana jestemhej wolne masz i juz na nogach? dzieciaki pewnie obudzily?
ja zle spalam, na siku wstawalam, zaraz ide sie ubierac i wio do pracyOfkors. Córka wstaje o 7 :/ ale noc miałam dobrą to wyspana jestem
elifit
Moderatorka
Ja dziś sklepy i pakowanie.
Może sobie walne różowe włosy tak wakacyjnie
pokaz potem efektJa dziś sklepy i pakowanie.
Cześć dziewczyny nie pisałam od jakiegoś czasu bo mąż w Szpitalu, po operacji, nie bardzo może się sam obsługiwać- na szczęście najgorsze za nami, teraz tylko rehabilitacja nie dam rady nadrobić czytania Waszych postów- odmeldowuję jednak, że wracam do Was, aktualnie jestem w 18 tygodniu, wydaje mi się, że czuję ruchy... W środę mam wizytę. Mam nadzieję, że uda mi się namówić Magdę- moją doktorkę- żeby podejrzała płeć, bo połówkowe dopiero 15 lipca a ja sie nie mogę doczekać.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
sancia880
Fanka BB :)
Hmm ja czulam kucie czasami w bokach ale raczej czuje takie przeciaganie sie . Jakby mnie glaskal bobasek i jak pisalam kopniecia kilka razy wyczowam ruchy najmocniej w okolicach pepka dzis i na bokach grasujeja czasem czuję takie jakby kopnięcia, ale takie jakby bolesne kłucia. Nie wiem czy to dzidzia?
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
sancia880
Fanka BB :)
Jak sie dzis czujesz?Ja to po wczoraj załamana dalej chodze..
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
fajnie, ze napisalas, zdrowka dla mezaCześć dziewczyny nie pisałam od jakiegoś czasu bo mąż w Szpitalu, po operacji, nie bardzo może się sam obsługiwać- na szczęście najgorsze za nami, teraz tylko rehabilitacja nie dam rady nadrobić czytania Waszych postów- odmeldowuję jednak, że wracam do Was, aktualnie jestem w 18 tygodniu, wydaje mi się, że czuję ruchy... W środę mam wizytę. Mam nadzieję, że uda mi się namówić Magdę- moją doktorkę- żeby podejrzała płeć, bo połówkowe dopiero 15 lipca a ja sie nie mogę doczekać.
reklama
Malika90
Początkująca w BB
Czesc dziewczyny! Napisalam pare razy na poczatku tematu i zniknelam, mialam duzo stresow i problemow w domu, pracy. Chcialabym wrocic, przeczytalam caaly watek zeby byc na bierzaco. Mam 26 lat. Jestem aktualnie 17+2. Plec nieznana, 13ego mam drugie i ostatnie usg... I zupelnie nikogo nie mam do rozmow na temat ciazy i dzieci. A pojecia tez za duzo nie mam bo i skad. Siedze w Anglii, wiekszosc znajomych wciaz imprezy w glowie, dwie, jedyne, przyjaciolki staraja sie o dzieci o kilku lat i nie chca poruszac ze mna tego tematu... Bo moja ciaza to byla niespodzianka i mozna powiedziec ze udalo sie za pierwszym razem... Nie wiem czy to zazdrosc z ich strony, ale przyjazn sie sypie Z chlopakiem tez sie kloce, nie znalismy sie bardzo dlugo zanim zaszlam w ciaze, tylko 8 miesiecy. Wlasnie wprowadzilismy sie na swoje i probujemy sie nie pozabijac. I tak oto siedze sama wsrod kartonow i pustych scian i tak sobie mysle czy ja zdaze to wszystko do grudnia urzadzic i zorganizowac... ach wygadalam sie
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom