sancia880
Fanka BB :)
Czy tak jest na prawde ze z dnia na dzien czuje sie coraz mocniej dzidzie??
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj cały dzień nic nie czujeCzy tak jest na prawde ze z dnia na dzien czuje sie coraz mocniej dzidzie??
Ja tak mialam tez ,a teraz wierci się i juz z 3 razy kopniaka dostalamJa dzisiaj cały dzień nic nie czuje
Ja kopniaków jako kopniaków nadal nie dostawałam,jedynie to wibrowanie,a od wczoraj wieczora nic.. nie wiem.. dziwnie takJa tak mialam tez ,a teraz wierci się i juz z 3 razy kopniaka dostalam
Nie martw się bo to normlane wiele kobiet tak ma. Ja np wczoraj sie martwilam bo nic nie czulam a poszlam akurat wizytę mialam i po raz pierwszy slyszalam bicie serducha.Ja kopniaków jako kopniaków nadal nie dostawałam,jedynie to wibrowanie,a od wczoraj wieczora nic.. nie wiem.. dziwnie tak
Nie martw się bo to normlane wiele kobiet tak ma. Ja np wczoraj sie martwilam bo nic nie czulam a poszlam akurat wizytę mialam i po raz pierwszy slyszalam bicie serducha.
Wiem, ze latwo mówić wiem to. Bo ja wielokrotnie powtarzałam kolezankom ze nie wiedzą co ja czuje jak nie moglam zajsc q ciaze,ale wiem tez wiara czyni cuda ja wielokrotnie sobie cos wymodlilam jak i dziecko. Będzie dobrze jeśli bedziesz w to wierzyć to tak bedzie. Nie biore pod uwage innej opcji.Ja to po wczoraj załamana dalej chodze..