reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Ja się kiedyś zastanawiałam czy ktoś z osób które znam też Tu siedzi. Ktoś ze szkoły czy pracy 🤔
też czasem o tym myślałam , ale wydaje mi się że nie . Po 1 chyba większość jest starsza ode mnie , po drugie przez te parę miesiecy zdążyło się że ktoś coś o sobie więcej powiedział i jakoś nie wykąpałam w historii żeby to mógł być ktoś kogo znam , ale nigdy nie wiadomo 😅

Powiem Wam, że ja trochę dziewczyn z forum ponzałam tak bliżej, z imienia, nazwiska, zdjęć i nie spoktałam nikogo z mojego otoczenia 😅

też czasem o tym myślałam , ale wydaje mi się że nie . Po 1 chyba większość jest starsza ode mnie , po drugie przez te parę miesiecy zdążyło się że ktoś coś o sobie więcej powiedział i jakoś nie wykąpałam w historii żeby to mógł być ktoś kogo znam , ale nigdy nie wiadomo 😅
ja nie utrzymuje kontaktu z ludźmi ze szkoły więc wątpię, że bym się zorientowała. Ale widzę, że większość jest z dużych miast Kraków, Poznań Trójmiasto, Białystok. A ja mam las na przeciwko i góry 😂

ja nie utrzymuje kontaktu z ludźmi ze szkoły więc wątpię, że bym się zorientowała. Ale widzę, że większość jest z dużych miast Kraków, Poznań Trójmiasto, Białystok. A ja mam las na przeciwko i góry 😂
no też zauważyłam że walsnie raczej duże miasta . Chociaż są dziewczyny które widziałam że jeżdżą do Katowic na badania czy do kliniki więc obok mnie 😅

reklama
Do góry