reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
No niestety jest ta presja. Ja swojemu na początku cyklu mówię kiedy mniej więcej mam mieć owu żeby nocek nie miał w pracy ale później mu nie przypominam żeby właśnie nie miał tego poczucia presji. Nie ukrywam że czekam na jego wizytę u androloga jak na zbawienie żeby w końcu się wypowiedział odnośnie jego nasienia i coś pewnie przepisal
no mój mąż wie mniej więcej kiedy są te dni , wie że po okresie jakieś 1.5 tygodnia także nie da się ukryć , dodatkowo on chce być ze mną na wizytach u lekarza , słyszeć co ona mówi i tak dalej . Przy drożności też wczoraj był ze mną , więc tym bardziej nic nie ukryje , do kliniki chodzimy od końca lipca i wsumie nie był tylko na jednej wizycie ostatnio bo miałem o takiej godzinie że nie mógł jechać . Sama nie wiem czemu chce jeździć no ale przecież mu nie zabronię , a jak słyszy sam od lekarza że dobrze by było teraz działać to chyba mu łatwiej niż jak ja mu to mówię 😅

Czy was też pobolewalo w środku po drożności ? My dzisiaj rano działaliśmy ale uczucie było takie sobie , miałam wrażenie że mnie coś tam boli (jakby było naruszone ) a teraz ogólnie mam taki skurcz w brzuchu i podczas jakiegoś ruchu mnie podbolewa . Może ten pęcherzyk pękł ? Ostatnio jak miałam taki ból to mi powiedziała że jestem nie długo po pęknięciu i że jest sporo płynu w zatoce ,może teraz też 🤔

Czy was też pobolewalo w środku po drożności ? My dzisiaj rano działaliśmy ale uczucie było takie sobie , miałam wrażenie że mnie coś tam boli (jakby było naruszone ) a teraz ogólnie mam taki skurcz w brzuchu i podczas jakiegoś ruchu mnie podbolewa . Może ten pęcherzyk pękł ? Ostatnio jak miałam taki ból to mi powiedziała że jestem nie długo po pęknięciu i że jest sporo płynu w zatoce ,może teraz też 🤔
miałam na drugi dzień takie jakby było wrażliwe. Wieczorem na drugi dzień były sexy i w sumie czułam dyskomfort i bardziej jajnik na którym był pęcherzyk aż mnie czasem w robocie zgięło.

Ja nie plamiłam w ogóle ale cały czas miałam uczucie mokrego jak by ten płyn Jescze wychodził ze mnie 🤔 no to jutro już nic nie będziesz czuć. Ja miałam w poniedziałek a w środę kompletnie nic już
no mokro też czuje , ogólnie jakby ten płyn z lekka krwią wychodził . Oby jutro już nic nie było , bo jakbyśmy mieli jednak działać to wolalabym nie czuć tego , bo jak mam być szczera to nie bardzo czułam dzisiaj przyjemność , ale czego się nie robi dla bobo 😅

reklama
Do góry