reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Hej, dziś jestem 10dpo czyli 5 dni przed miesiączka i zaczęłam testować, nie dawało mi spokoju że coś tam widzę więc rozebrałam test 🙈 czy wy tu widzicie ten cień ? Na żywo jest mocniejszy i lekko różowy, gratuluję dzisiaj wszystkim z pozytywnymi testami ❤️
Jakiś duszek się uśmiecha - może potestuj jeszcze trochę aż do daty spodziewanej miesiączki i leć na betę w miarę możliwości:) trzymam cichutko kciuki 🌈🍀

A jeszcze mam do Was pytanie - bo aplikacja (Flo) pokazuje zazwyczaj cały tydzień jako „szansa na zajście w ciążę” z zaznaczeniem owulacji (wiem że to jest mylne), ale czy faktycznie przez cały tydzień jest dużo szansa na zajście w ciążę czy tylko jak się wstrzelisz w owulację? Może durne pytanie, ale nie znam się na tym kompletnie 😆
Ja na flo miałam pokazana owulacje 2.12. A owulacja była 29/30.11. :)

Hej, dziś jestem 10dpo czyli 5 dni przed miesiączka i zaczęłam testować, nie dawało mi spokoju że coś tam widzę więc rozebrałam test 🙈 czy wy tu widzicie ten cień ? Na żywo jest mocniejszy i lekko różowy, gratuluję dzisiaj wszystkim z pozytywnymi testami ❤️
widać coś 🥰 idziesz na betę jutro?

Boję się cieszyć, o syna staraliśmy się prawie 2 lata a tutaj za pierwszym razem by się udało, to byłby dla mnie cud i niesamowite szczęście bo nastawiłam się na długie starania znów 🥺 Jutro zamierzam znów testować a we wtorek pójść na betę jeśli też wyjdzie cień
dobra dopiero teraz doczytam ,przepraszam ☺️ to czekam na jutrzejszy ten i jak coś to wpisze na 1 stronie ☺️

U nas dzisiaj było dzialane i wsumie to jednak mam nadzieję że owu była haha bo jak się jutro okaże że jednak nie to mąż się załamie 😅 nie wiem czy wytrzyma kolejny dni działania 😅
jeżeli by się okazało że była to nawet przed świętami mi się uda zatestowac 😅 no ale tego dowiem się dopiero jutro , ogólnie oprócz tego że czasem mnie kłują jajniki i mam więcej śluzu to nie czuje żeby była owu 🫣

reklama
Do góry