reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Ja już główne podczytuje, bo wpadłam w wir świąt. Wkraczam w ten czas z huśtawka nastroju 😬 mam nadzieję że już jutro będzie lepiej.

Dziewczyny,
Zdrowych, wesołych, spokojnych i pełnych miłości Świat ❤️
Mam tak samo - nawet wiadomości potrafią mnie doprowadzić do płaczu. Do tego u nas bardzo dużo rodzinnych zawirowań i próbuje ogarnąć życie oraz zachować świąteczny nastrój.

Wesołych Świąt dla Was wszystkich Dziewczyny. Trzymajcie się dzielnie i korzystajcie z miłego czasu z rodziną ❤️

Mam tak samo - nawet wiadomości potrafią mnie doprowadzić do płaczu. Do tego u nas bardzo dużo rodzinnych zawirowań i próbuje ogarnąć życie oraz zachować świąteczny nastrój.

Wesołych Świąt dla Was wszystkich Dziewczyny. Trzymajcie się dzielnie i korzystajcie z miłego czasu z rodziną ❤️
U mnie też w rodzinie trochę "wysr***" i boje się Bożego Narodzenia. W sensie że % mogą zrobić dramę.

Ja już główne podczytuje, bo wpadłam w wir świąt. Wkraczam w ten czas z huśtawka nastroju 😬 mam nadzieję że już jutro będzie lepiej.

Dziewczyny,
Zdrowych, wesołych, spokojnych i pełnych miłości Świat ❤️
U mnie z huśtawką to samo, ale mam nadzieję, że to już na @ bo się spóźnia już 7 dzień :/ chociaż w sumie nie do końca wiem czy mogę to nazwać huśtawka... od kilku dni jestem na zmianę zła i smutna.
Miałam w planach piec pierniczki, ubierać choinkę, stroić dom... aż w końcu jak się za to zaczęłam brać to się popłakałam, że kolejne święta gdzie nie mam małych rączek do pomocy i że nie mam dla kogo tego robić przecież.

U mnie z huśtawką to samo, ale mam nadzieję, że to już na @ bo się spóźnia już 7 dzień :/ chociaż w sumie nie do końca wiem czy mogę to nazwać huśtawka... od kilku dni jestem na zmianę zła i smutna.
Miałam w planach piec pierniczki, ubierać choinkę, stroić dom... aż w końcu jak się za to zaczęłam brać to się popłakałam, że kolejne święta gdzie nie mam małych rączek do pomocy i że nie mam dla kogo tego robić przecież.
Ja już po @ i powinny przychodzić nowe siły, humor w pełni. A tu - rano wesoła, w południe zła, wieczorem płacze 😬

Dziewczyny, wpadam tylko na sekundkę, no bo nie zapisana. Podczytuję Was, bo przez tyle miesięcy to było miejsce w którym szukałam wiedzy, wsparcia i pocieszenia i teraz mi tego brakuje. Gratuluję brzuszków i wciąż trzymam kciuki za walczące, ze szczególnym naciskiem na te, które znam stąd najdłużej @aurii_orelii @nieznośne_poplątanie @LadyCaro, @Motylkowa!, @Kosinka94, @królowa_kresek😉🙃 @anyżowe_love, @wrobelmm, @kicia_kocia @Aksamitka28 @Mademoiselle_Nika ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
U mnie Święta niezapomniane, Covid nas czesze, ledwo żyjemy, siedzimy we trójkę w domu, totalny zanik smaku i węchu, więc nawet żarciem się człowiek nie pocieszy, ech…
Życzę Wam na te Święta zdrowia, spełnienia marzeń i żeby Was nikt nie wkurwiał ❤️🎄
Przytulam Was.
Dziękuję kochana jesteś💜
Masz Ci los...z tym Covidem i to jeszcze w święta...😒 dużo zdrówka dla Was i szybkiej poprawy sytuacji no i życzę Ci radości i zadowolenia z życia, mało problemów i spokoju oraz miłości i tego co sobie sama życzysz teraz i w Nowym Roku🥰

Mam nadzieję, że wszystko się poukłada w rodzinie🤞🤞
I mimo wszystko będzie to dobry , magiczny czas🥰

reklama
Dziewczyny, jutro muszę sporo ogarnąć, i wigilia 1 i 2 dzień świąt, pewnie zlecą z prędkością światła…. Dla mnie to będzie trudny czas, choć kocham święta.
Rok temu jak zwykle wszyscy życzyli drugiego dziecka 🤷‍♀️ w myślach im odpowiadałam że za rok już z nami będzie 🤦🏽‍♀️nie pykło…. Kolejną rzeczą jest to że to pierwszy rok bez bardzo bliskiej mi osoby… choci mieszkała 1300 km to była dla mnie drugim ojcem, a czyjes zaniedbanie doprowadziło do tego
Że nie ma go z nami…. Chujowy czas….
Jednak chce myśleć o rodzinie i cieszyć sie jakoś tymi świętami…..
Dlatego życzę Wam dziewczyny jeszcze więcej wytrwałości, cierpliwości…. Wesołych, ZDROWYCH, pogodnych Świąt, aby nasze wspólne marzenie się spełniło jak najszybciej❤️🎁🍾🎄

Do góry