reklama
wrobelmm
Fanka BB :)
Słońce, tak bardzo mi przykro, że się nie udało Trzymaj się podczas tych świąt i wypij taką ilość bimbru, jakiej potrzebujesz. Tulę najmocniejwklejam betę, żeby zakończyć moją żenującą historię.
Zobacz załącznik 1597406
Gratuluję wszystkich kresek
Powodzenia dziewczyny!
wrobelmm
Mam tak samo - nawet wiadomości potrafią mnie doprowadzić do płaczu. Do tego u nas bardzo dużo rodzinnych zawirowań i próbuje ogarnąć życie oraz zachować świąteczny nastrój.Ja już główne podczytuje, bo wpadłam w wir świąt. Wkraczam w ten czas z huśtawka nastroju mam nadzieję że już jutro będzie lepiej.
Dziewczyny,
Zdrowych, wesołych, spokojnych i pełnych miłości Świat
Wesołych Świąt dla Was wszystkich Dziewczyny. Trzymajcie się dzielnie i korzystajcie z miłego czasu z rodziną
Carmen2412
Ja już też przygotowania, ale zaglądam między obowiązkamiJa już główne podczytuje, bo wpadłam w wir świąt. Wkraczam w ten czas z huśtawka nastroju mam nadzieję że już jutro będzie lepiej.
Dziewczyny,
Kosinka94
Moderator
U mnie też w rodzinie trochę "wysr***" i boje się Bożego Narodzenia. W sensie że % mogą zrobić dramę.Mam tak samo - nawet wiadomości potrafią mnie doprowadzić do płaczu. Do tego u nas bardzo dużo rodzinnych zawirowań i próbuje ogarnąć życie oraz zachować świąteczny nastrój.
Wesołych Świąt dla Was wszystkich Dziewczyny. Trzymajcie się dzielnie i korzystajcie z miłego czasu z rodziną
Sharley
U mnie z huśtawką to samo, ale mam nadzieję, że to już na @ bo się spóźnia już 7 dzień :/ chociaż w sumie nie do końca wiem czy mogę to nazwać huśtawka... od kilku dni jestem na zmianę zła i smutna.Ja już główne podczytuje, bo wpadłam w wir świąt. Wkraczam w ten czas z huśtawka nastroju mam nadzieję że już jutro będzie lepiej.
Dziewczyny,
Miałam w planach piec pierniczki, ubierać choinkę, stroić dom... aż w końcu jak się za to zaczęłam brać to się popłakałam, że kolejne święta gdzie nie mam małych rączek do pomocy i że nie mam dla kogo tego robić przecież.
Kosinka94
Moderator
Ja już po @ i powinny przychodzić nowe siły, humor w pełni. A tu - rano wesoła, w południe zła, wieczorem płaczeU mnie z huśtawką to samo, ale mam nadzieję, że to już na @ bo się spóźnia już 7 dzień :/ chociaż w sumie nie do końca wiem czy mogę to nazwać huśtawka... od kilku dni jestem na zmianę zła i smutna.
Miałam w planach piec pierniczki, ubierać choinkę, stroić dom... aż w końcu jak się za to zaczęłam brać to się popłakałam, że kolejne święta gdzie nie mam małych rączek do pomocy i że nie mam dla kogo tego robić przecież.
anyżowa
Dziękuję kochana jesteśDziewczyny, wpadam tylko na sekundkę, no bo nie zapisana. Podczytuję Was, bo przez tyle miesięcy to było miejsce w którym szukałam wiedzy, wsparcia i pocieszenia i teraz mi tego brakuje. Gratuluję brzuszków i wciąż trzymam kciuki za walczące, ze szczególnym naciskiem na te, które znam stąd najdłużej @aurii_orelii @nieznośne_poplątanie @LadyCaro, @Motylkowa!, @Kosinka94, @królowa_kresek😉🙃 @anyżowe_love, @wrobelmm, @kicia_kocia @Aksamitka28 @Mademoiselle_Nika
U mnie Święta niezapomniane, Covid nas czesze, ledwo żyjemy, siedzimy we trójkę w domu, totalny zanik smaku i węchu, więc nawet żarciem się człowiek nie pocieszy, ech…
Życzę Wam na te Święta zdrowia, spełnienia marzeń i żeby Was nikt nie wkurwiał
Przytulam Was.
Masz Ci los...z tym Covidem i to jeszcze w święta... dużo zdrówka dla Was i szybkiej poprawy sytuacji no i życzę Ci radości i zadowolenia z życia, mało problemów i spokoju oraz miłości i tego co sobie sama życzysz teraz i w Nowym Roku
anyżowa
Mam nadzieję, że wszystko się poukłada w rodzinieMam tak samo - nawet wiadomości potrafią mnie doprowadzić do płaczu. Do tego u nas bardzo dużo rodzinnych zawirowań i próbuje ogarnąć życie oraz zachować świąteczny nastrój.
I mimo wszystko będzie to dobry , magiczny czas
reklama
Kasienkaol
Dziewczyny, jutro muszę sporo ogarnąć, i wigilia 1 i 2 dzień świąt, pewnie zlecą z prędkością światła…. Dla mnie to będzie trudny czas, choć kocham święta.
Rok temu jak zwykle wszyscy życzyli drugiego dziecka w myślach im odpowiadałam że za rok już z nami będzie nie pykło…. Kolejną rzeczą jest to że to pierwszy rok bez bardzo bliskiej mi osoby… choci mieszkała 1300 km to była dla mnie drugim ojcem, a czyjes zaniedbanie doprowadziło do tego
Że nie ma go z nami…. Chujowy czas….
Jednak chce myśleć o rodzinie i cieszyć sie jakoś tymi świętami…..
Dlatego życzę Wam dziewczyny jeszcze więcej wytrwałości, cierpliwości…. Wesołych, ZDROWYCH, pogodnych Świąt, aby nasze wspólne marzenie się spełniło jak najszybciej
Rok temu jak zwykle wszyscy życzyli drugiego dziecka w myślach im odpowiadałam że za rok już z nami będzie nie pykło…. Kolejną rzeczą jest to że to pierwszy rok bez bardzo bliskiej mi osoby… choci mieszkała 1300 km to była dla mnie drugim ojcem, a czyjes zaniedbanie doprowadziło do tego
Że nie ma go z nami…. Chujowy czas….
Jednak chce myśleć o rodzinie i cieszyć sie jakoś tymi świętami…..
Dlatego życzę Wam dziewczyny jeszcze więcej wytrwałości, cierpliwości…. Wesołych, ZDROWYCH, pogodnych Świąt, aby nasze wspólne marzenie się spełniło jak najszybciej