reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Ja już główne podczytuje, bo wpadłam w wir świąt. Wkraczam w ten czas z huśtawka nastroju 😬 mam nadzieję że już jutro będzie lepiej.

Dziewczyny,
Zdrowych, wesołych, spokojnych i pełnych miłości Świat ❤️
Mam tak samo - nawet wiadomości potrafią mnie doprowadzić do płaczu. Do tego u nas bardzo dużo rodzinnych zawirowań i próbuje ogarnąć życie oraz zachować świąteczny nastrój.

Wesołych Świąt dla Was wszystkich Dziewczyny. Trzymajcie się dzielnie i korzystajcie z miłego czasu z rodziną ❤️

Mam tak samo - nawet wiadomości potrafią mnie doprowadzić do płaczu. Do tego u nas bardzo dużo rodzinnych zawirowań i próbuje ogarnąć życie oraz zachować świąteczny nastrój.

Wesołych Świąt dla Was wszystkich Dziewczyny. Trzymajcie się dzielnie i korzystajcie z miłego czasu z rodziną ❤️
U mnie też w rodzinie trochę "wysr***" i boje się Bożego Narodzenia. W sensie że % mogą zrobić dramę.

Ja już główne podczytuje, bo wpadłam w wir świąt. Wkraczam w ten czas z huśtawka nastroju 😬 mam nadzieję że już jutro będzie lepiej.

Dziewczyny,
Zdrowych, wesołych, spokojnych i pełnych miłości Świat ❤️
U mnie z huśtawką to samo, ale mam nadzieję, że to już na @ bo się spóźnia już 7 dzień :/ chociaż w sumie nie do końca wiem czy mogę to nazwać huśtawka... od kilku dni jestem na zmianę zła i smutna.
Miałam w planach piec pierniczki, ubierać choinkę, stroić dom... aż w końcu jak się za to zaczęłam brać to się popłakałam, że kolejne święta gdzie nie mam małych rączek do pomocy i że nie mam dla kogo tego robić przecież.

U mnie z huśtawką to samo, ale mam nadzieję, że to już na @ bo się spóźnia już 7 dzień :/ chociaż w sumie nie do końca wiem czy mogę to nazwać huśtawka... od kilku dni jestem na zmianę zła i smutna.
Miałam w planach piec pierniczki, ubierać choinkę, stroić dom... aż w końcu jak się za to zaczęłam brać to się popłakałam, że kolejne święta gdzie nie mam małych rączek do pomocy i że nie mam dla kogo tego robić przecież.
Ja już po @ i powinny przychodzić nowe siły, humor w pełni. A tu - rano wesoła, w południe zła, wieczorem płacze 😬

Dziewczyny, wpadam tylko na sekundkę, no bo nie zapisana. Podczytuję Was, bo przez tyle miesięcy to było miejsce w którym szukałam wiedzy, wsparcia i pocieszenia i teraz mi tego brakuje. Gratuluję brzuszków i wciąż trzymam kciuki za walczące, ze szczególnym naciskiem na te, które znam stąd najdłużej @aurii_orelii @nieznośne_poplątanie @LadyCaro, @Motylkowa!, @Kosinka94, @królowa_kresek😉🙃 @anyżowe_love, @wrobelmm, @kicia_kocia @Aksamitka28 @Mademoiselle_Nika ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
U mnie Święta niezapomniane, Covid nas czesze, ledwo żyjemy, siedzimy we trójkę w domu, totalny zanik smaku i węchu, więc nawet żarciem się człowiek nie pocieszy, ech…
Życzę Wam na te Święta zdrowia, spełnienia marzeń i żeby Was nikt nie wkurwiał ❤️🎄
Przytulam Was.
Dziękuję kochana jesteś💜
Masz Ci los...z tym Covidem i to jeszcze w święta...😒 dużo zdrówka dla Was i szybkiej poprawy sytuacji no i życzę Ci radości i zadowolenia z życia, mało problemów i spokoju oraz miłości i tego co sobie sama życzysz teraz i w Nowym Roku🥰

Mam nadzieję, że wszystko się poukłada w rodzinie🤞🤞
I mimo wszystko będzie to dobry , magiczny czas🥰

reklama
Dziewczyny, jutro muszę sporo ogarnąć, i wigilia 1 i 2 dzień świąt, pewnie zlecą z prędkością światła…. Dla mnie to będzie trudny czas, choć kocham święta.
Rok temu jak zwykle wszyscy życzyli drugiego dziecka 🤷‍♀️ w myślach im odpowiadałam że za rok już z nami będzie 🤦🏽‍♀️nie pykło…. Kolejną rzeczą jest to że to pierwszy rok bez bardzo bliskiej mi osoby… choci mieszkała 1300 km to była dla mnie drugim ojcem, a czyjes zaniedbanie doprowadziło do tego
Że nie ma go z nami…. Chujowy czas….
Jednak chce myśleć o rodzinie i cieszyć sie jakoś tymi świętami…..
Dlatego życzę Wam dziewczyny jeszcze więcej wytrwałości, cierpliwości…. Wesołych, ZDROWYCH, pogodnych Świąt, aby nasze wspólne marzenie się spełniło jak najszybciej❤️🎁🍾🎄

Do góry