reklama
Myszko
Fanka BB :)
Dziewczyny, wpadam tylko na sekundkę, no bo nie zapisana. Podczytuję Was, bo przez tyle miesięcy to było miejsce w którym szukałam wiedzy, wsparcia i pocieszenia i teraz mi tego brakuje. Gratuluję brzuszków i wciąż trzymam kciuki za walczące, ze szczególnym naciskiem na te, które znam stąd najdłużej @aurii_orelii @nieznośne_poplątanie @LadyCaro, @Motylkowa!, @Kosinka94, @królowa_kresek😉🙃 @anyżowe_love, @wrobelmm, @kicia_kocia @Aksamitka28 @Mademoiselle_Nika
U mnie Święta niezapomniane, Covid nas czesze, ledwo żyjemy, siedzimy we trójkę w domu, totalny zanik smaku i węchu, więc nawet żarciem się człowiek nie pocieszy, ech…
Życzę Wam na te Święta zdrowia, spełnienia marzeń i żeby Was nikt nie wkurwiał
Przytulam Was.
U mnie Święta niezapomniane, Covid nas czesze, ledwo żyjemy, siedzimy we trójkę w domu, totalny zanik smaku i węchu, więc nawet żarciem się człowiek nie pocieszy, ech…
Przytulam Was.
Carmen2412
Oby szybko wam przeszłoDziewczyny, wpadam tylko na sekundkę, no bo nie zapisana. Podczytuję Was, bo przez tyle miesięcy to było miejsce w którym szukałam wiedzy, wsparcia i pocieszenia i teraz mi tego brakuje. Gratuluję brzuszków i wciąż trzymam kciuki za walczące, ze szczególnym naciskiem na te, które znam stąd najdłużej @aurii_orelii @nieznośne_poplątanie @LadyCaro, @Motylkowa!, @Kosinka94, @królowa_kresek😉🙃 @anyżowe_love, @wrobelmm, @kicia_kocia @Aksamitka28 @Mademoiselle_Nika
Przytulam Was.
spekoppar_
Ktory to dpo?Nie mogę w to uwierzyć, byłam pewna że w tym cyklu już nie będzie owulacji, aż tu nagle 13 grudnia zaczęły się bóle że już wyrostek podejrzewałam wczoraj testy śnieżnobiałe, a dzisiaj… zaczęły być cienie
A wiecie, że ja już kilka dni temu kupiłam nawet ten kocyk pod choinkę, o którym ostatnio pisałyście
Żonkaa
Dziaiaj 9 dpo, 13.12 miałam pik.Ktory to dpo?
Motylkowa!
Uściskaj od nas męża i swoją kruszynkę! Jesteś najsilniejszą babką ever, ale jeśli chcesz to wpadaj częściej i pisz co Ci na serduchu leży. Spokojnych świąt!Dziewczyny, wpadam tylko na sekundkę, no bo nie zapisana. Podczytuję Was, bo przez tyle miesięcy to było miejsce w którym szukałam wiedzy, wsparcia i pocieszenia i teraz mi tego brakuje. Gratuluję brzuszków i wciąż trzymam kciuki za walczące, ze szczególnym naciskiem na te, które znam stąd najdłużej @aurii_orelii @nieznośne_poplątanie @LadyCaro, @Motylkowa!, @Kosinka94, @królowa_kresek😉🙃 @anyżowe_love, @wrobelmm, @kicia_kocia @Aksamitka28 @Mademoiselle_Nika
Przytulam Was.
spekoppar_
Ale wychwyciłaś szybko, wow!Dziaiaj 9 dpo, 13.12 miałam pik.
wrobelmm
Dziękuje Kochana Dużo zdrowia i spokoju dla Waszej trójki oraz wszystkiego najcudowniejszegoDziewczyny, wpadam tylko na sekundkę, no bo nie zapisana. Podczytuję Was, bo przez tyle miesięcy to było miejsce w którym szukałam wiedzy, wsparcia i pocieszenia i teraz mi tego brakuje. Gratuluję brzuszków i wciąż trzymam kciuki za walczące, ze szczególnym naciskiem na te, które znam stąd najdłużej @aurii_orelii @nieznośne_poplątanie @LadyCaro, @Motylkowa!, @Kosinka94, @królowa_kresek😉🙃 @anyżowe_love, @wrobelmm, @kicia_kocia @Aksamitka28 @Mademoiselle_Nika
Przytulam Was.
wrobelmm
Tobie również wszystkiego najpiękniejszego. Wesołych ŚwiątGratulacje dziewczyny, przed Wami piękne święta
Dziewczyny życzę Wam dużo miłości, wewnętrznego spokoju, zdrowia i pieknych chwil wśród najbliższych, które oderwą Was na te magicze dni od myslenia o staraniach. Odpoczywajcie, jedzcie, pijcie... dbajcie o siebie.
Ja za 4 h będę na miejscu, w domu i wtedy rozpocznę już świąteczny czas wśród najbliższych.
Buziaki
reklama
Kosinka94
Moderator
Dziękuję jak dla mnie możesz tu wpadać kiedy chcesz i się odzywać brakuje Cię bardzo. Życzę Wam szybkiego powrotu do zdrowia. Wielki nie fart że złapał Was na czas Świąt Pomimo to mam nadzieję, że nie będą aż tak źle. Wesołych i spokojnychDziewczyny, wpadam tylko na sekundkę, no bo nie zapisana. Podczytuję Was, bo przez tyle miesięcy to było miejsce w którym szukałam wiedzy, wsparcia i pocieszenia i teraz mi tego brakuje. Gratuluję brzuszków i wciąż trzymam kciuki za walczące, ze szczególnym naciskiem na te, które znam stąd najdłużej @aurii_orelii @nieznośne_poplątanie @LadyCaro, @Motylkowa!, @Kosinka94, @królowa_kresek😉🙃 @anyżowe_love, @wrobelmm, @kicia_kocia @Aksamitka28 @Mademoiselle_Nika
Przytulam Was.