reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Nie mogę w to uwierzyć, byłam pewna że w tym cyklu już nie będzie owulacji, aż tu nagle 13 grudnia zaczęły się bóle że już wyrostek podejrzewałam 😂 wczoraj testy śnieżnobiałe, a dzisiaj… zaczęły być cienie 🥹

A wiecie, że ja już kilka dni temu kupiłam nawet ten kocyk pod choinkę, o którym ostatnio pisałyście 🤣
No właśnie, u Ciebie był taki niepewny ten cykl , pytałaś o poziom proga, to Ci nawet odpisałam, że najprawdopodobniej spada już na okres , a tu cykl się wydłużył owulacja przesunęła i piękny prezent na święta gotowy.
Kciuki za przysrost🤞
A kocyk się przyda na później🙂

reklama
Rozumiem, odebrałam to personalnie bo chwilę wcześniej pisałam o żelu dlatego odpisałam:) Przepraszam jeśli uraziłam i nie chciałam by któraś ze staraczek poczuła się źle przez to :*
myślę, że chodziło po prostu o to, że jeśli ktoś walczy z niepłodnością to nie
pomoże żel, magnez czy inne cuda 🤷🏻‍♀️🥺 zdrowa para ma rok na zajście w ciążę, jeśli się nie udaje to problem jest głębszy niż niedobór magnezu czy ph pochwy a jeśli się udaje to jak tobie się udało to super!

myślę, że chodziło po prostu o to, że jeśli ktoś walczy z niepłodnością to nie
pomoże żel, magnez czy inne cuda 🤷🏻‍♀️🥺 zdrowa para ma rok na zajście w ciążę, jeśli się nie udaje to problem jest głębszy niż niedobór magnezu czy ph pochwy a jeśli się udaje to jak tobie się udało to super!

Tak, zdaje sobie z tego z prawe i przykro mi okropnie, że nie ma magicznej tabletki gwarantującej zajście w ciążę każdej, która tego pragnie 😭🫂

@Żonkaa @Owca91 Tak sie ciesze dziewczyny!! ♥️♥️♥️ Wspanialy prezent na Swieta!
Trzymam kciuki za nas wszystkie!!
Nie pisalam dlugo bo rodzice do mnie przyjechali i mam tu maly cyrk 😜
U nas przynajmniej jest duuuzo sniegu od wczoraj i jest pieknie jak w bajce.
Zycze Wam wszystkim Wesolych Swiat i zeby w Nowy Roku spelnily sie nasze marzenia! 🤞🤞🤞

Rozumiem, odebrałam to personalnie bo chwilę wcześniej pisałam o żelu dlatego odpisałam:) Przepraszam jeśli uraziłam i nie chciałam by któraś ze staraczek poczuła się źle przez to :*
Bez względu na to kiedy pojawi się ciąża, zawsze staraczki mają malutkie "dlaczego nie ja". To jest silniejsze 🤷 ja też zawsze się zastanawiam dlaczego znajoma ma trójkę dzięki zgodnie z planem czasowym itd. a ja dwa aniołki i malucha 🙈
Ciesz się chwilą 🙂 dbaj o siebie i rośnijcie zdrowo 😍

To co napisałaś było ok i może ten żel wspomoże tez którąś ze staraczek :)

Po prostu mi jest głupio, że akurat na mnie nic nie działa 🤷🏻‍♀️ chyba pms już wjeżdża ;)

Też nie chciałam Cię urazić. Tobie gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy🍀

wklejam betę, żeby zakończyć moją żenującą historię.
1703348259183.png

Gratuluję wszystkich kresek ❤️
Powodzenia dziewczyny!

reklama
Do góry