reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

A i oczywiście zapomniałam zdjęcia wrzucić 😂

Załączniki

• 6420b28b-1da8-4405-93c3-e629a12c2bfd.jpeg
    6420b28b-1da8-4405-93c3-e629a12c2bfd.jpeg
    110 KB · Wyświetleń: 133
reklama
Ja nie wytrzymałam i dwa dni temu testowałam - biało . Dziś powinnam dostać @ ale na razie cisza nawet nie czuję się okresowo. Jedyne co to od ponad tygodnia cycki chcą mi eksplodować … ja zabieram się za mojego torta co by był gotowy na imprezę . Jutro moje urodziny i raczej nie spodziewam się już niespodzianki w postaci 🤰 ale jakoś jestem dziwnie spokojna . Może dlatego że ten rok powoli się kończy a to był najgorszy rok w moim życiu

Ja starałam się od września, 3ci cykl z wami na forum. Jeśli chodzi o nowości w tym cyklu to właśnie ten żel o którym wspominałam. Przeglądając jakieś fora jednej bezsennej nocy natknęłam się na informacje, że często pH pochwy nie sprzyja zapłodnieniu i że jest specjalny żel, który ma pH przyjazne plemnikom. Kupilam, spróbowałam I zaskoczyło.
Wrzucę zdjęcie tego żelu.

A objawy miałam, na tyle dużo że mówiłam sobie ze wkręcam je sobie 🙈 Miałam 4 dni temu bóle jajników, było już po owulacji. Po dwóch albo trzech dniach boli pojawiło się wieczorem brązowe plamienie. Tego samego dnia mi bulgotalo w macicy. Na następny dzień bol jajników odszedł a przyszło ciągnięcie w macicy. I w nocy przed tym ciągnięciem czułam jakby gorąco mi się tam rozlewalo 🙈 Chyba tyle.
A i wczoraj jeszcze zgagi dostałam 😂 to w ogóle hit bo ja zgagę miałam tylko w pierwszej ciąży 5 lat temu i mój się śmiał, że na bank trafiliśmy mimo białego testu.

gratuluję ciąży ⭐

Ale osobiście uważam, że zaszłaś tak szybko, że ten żel nie miał tu nic do znaczenia 😘

Gratulacje dziewczyny, przed Wami piękne święta 💚
Dziewczyny życzę Wam dużo miłości, wewnętrznego spokoju, zdrowia i pieknych chwil wśród najbliższych, które oderwą Was na te magicze dni od myslenia o staraniach. Odpoczywajcie, jedzcie, pijcie... dbajcie o siebie.
Ja za 4 h będę na miejscu, w domu i wtedy rozpocznę już świąteczny czas wśród najbliższych. 🎄🎄🎄
Buziaki 😘😘😘

Gratulacje @Owca91 i @Żonkaa! Macie najpiękniejszy prezent na Gwiazdkę ✨

Jakoś tak mi głupio jak czytam, że komuś w 3 czy 5 cs udało się dzięki magnezowi czy żelowi. Mi przez 3 lata nie pomogły ani najdroższe żele, suplementy, wakacje, diety, ćwiczenia, stymulacje, inseminacje. Czy imprezowałam % czy siedziałam grzecznie w domu wyciszając się. Czy chciałam czy nie chciałam. No nic nie działa 🤡

Jakoś tak mi głupio jak czytam, że komuś w 3 czy 5 cs udało się dzięki magnezowi czy żelowi. Mi przez 3 lata nie pomogły ani najdroższe żele, suplementy, wakacje, diety, ćwiczenia, stymulacje, inseminacje. Czy imprezowałam % czy siedziałam grzecznie w domu wyciszając się. Czy chciałam czy nie chciałam. No nic nie działa 🤡
tak bardzo rozumiem 💔

Sylwia pytała co było zmiana w tym cyklu I napisałam wprost, że jedyne co w tym cyklu zmieniłam to dodanie żelu. Może pomógł, bo moje pH jest dość kwasne, może gdyby nie żel to też bym zaszła a może nie i udałoby się bez niego w kolejnym cyklu albo jeszcze kolejnym. To tylko gdybanie i nigdy się tego nie dowiem choć w moim odczuciu mógł wspomoc ale nie musiał:)

tak bardzo rozumiem 💔
Nie wiem jaką dać reakcję, nie ma odpowiedniej.. 🥺🫂

Sylwia pytała co było zmiana w tym cyklu I napisałam wprost, że jedyne co w tym cyklu zmieniłam to dodanie żelu. Może pomógł, bo moje pH jest dość kwasne, może gdyby nie żel to też bym zaszła a może nie i udałoby się bez niego w kolejnym cyklu albo jeszcze kolejnym. To tylko gdybanie i nigdy się tego nie dowiem choć w moim odczuciu mógł wspomoc ale nie musiał:)
Jasne, rozumiem. To co napisałam nie tyczyło się personalnie Ciebie :) to tylko odczucia moje i niektórych tu dziewczyn pewnie też.

reklama
Nie wiem jaką dać reakcję, nie ma odpowiedniej.. 🥺🫂

Jasne, rozumiem. To co napisałam nie tyczyło się personalnie Ciebie :) to tylko odczucia moje i niektórych tu dziewczyn pewnie też.

Rozumiem, odebrałam to personalnie bo chwilę wcześniej pisałam o żelu dlatego odpisałam:) Przepraszam jeśli uraziłam i nie chciałam by któraś ze staraczek poczuła się źle przez to :*

Do góry