reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Dziewczyny! Wynik bety 🥹

Załączniki

• IMG_4725.jpeg
    IMG_4725.jpeg
    57,5 KB · Wyświetleń: 196
Ostatnia edycja:
Że różowy jest - po zdjęciu bym powiedziała, że szara. A na żywo różowa. A męża obudziłam i każe mu spojrzeć czy też widzi. Chłop zaspany mowi, że nie wie, że mam zrobić jeszcze jeden. Mówię że zbieram mocz a on, że „to ja mogę nasikać” i zasnął w sekundę 🤣
Mój nawet nie widział mojej drugiej kreski, także ten 😁😂 nie polegałabym na opini faceta😄

Testów mam nadmiar bo zamawiałam na początku miesiąca 😂 Właśnie nasikalam po zbieranym siku od rana i kreska jest. Lekka ale widać.
W cieniu widać lepiej niż w ,,swietle" mojej łazienki bo mam jakieś światło wypalające biel 😂
Górny to poranny
Wow, super 🥰 ja nie mam wątpliwości 🥳

reklama
Moje czteroletnie dziecko właśnie mnie zaprosiło na swój ślub z 5-letnią Kat z Ameryki, która zarabia w dolarach, a jej zainteresowania to oglądanie drzew🙉😳

Dojechaliśmy w końcu po 7-godzinnej podróży i zaraz mi tyłek odpadnie od tego siedzenia. Całą drogę nie było śniegu, a jak zaczęliśmy dojeżdżać na miejsce to śnieżyca i wszędzie śnieg. Może będą klimatyczne święta, o ile się to zaraz nie rozpuści.

Do góry