Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Gratulacje dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak, cudowne wiadomości na świętaDziewczyny ale mam wzrusza! Gratulacje!! Oby to było to
widać!Mam taką fotkę ale tam nic nie widać W sensie w ogóle nie wyłapuje aparat tej kreski jak w cieniu
Mój nawet nie widział mojej drugiej kreski, także ten nie polegałabym na opini facetaŻe różowy jest - po zdjęciu bym powiedziała, że szara. A na żywo różowa. A męża obudziłam i każe mu spojrzeć czy też widzi. Chłop zaspany mowi, że nie wie, że mam zrobić jeszcze jeden. Mówię że zbieram mocz a on, że „to ja mogę nasikać” i zasnął w sekundę
Wow, super ja nie mam wątpliwościTestów mam nadmiar bo zamawiałam na początku miesiąca Właśnie nasikalam po zbieranym siku od rana i kreska jest. Lekka ale widać.
W cieniu widać lepiej niż w ,,swietle" mojej łazienki bo mam jakieś światło wypalające biel
Górny to poranny
Trzymam kciuki za dobry wynik Ale ja kreskę widzęByłam na becie, ale zrobiłam też teraz facelle. Siki nie były takie jak po nocy, ale jest na nim cień, wydaje się być różowy. Czekam na wyniki bety