reklama
Carmen2412
Fanka BB :)
Ja nie wytrzymałam i dwa dni temu testowałam - biało . Dziś powinnam dostać @ ale na razie cisza nawet nie czuję się okresowo. Jedyne co to od ponad tygodnia cycki chcą mi eksplodować … ja zabieram się za mojego torta co by był gotowy na imprezę . Jutro moje urodziny i raczej nie spodziewam się już niespodzianki w postaci ale jakoś jestem dziwnie spokojna . Może dlatego że ten rok powoli się kończy a to był najgorszy rok w moim życiu
MyszkaMiki30
Ja starałam się od września, 3ci cykl z wami na forum. Jeśli chodzi o nowości w tym cyklu to właśnie ten żel o którym wspominałam. Przeglądając jakieś fora jednej bezsennej nocy natknęłam się na informacje, że często pH pochwy nie sprzyja zapłodnieniu i że jest specjalny żel, który ma pH przyjazne plemnikom. Kupilam, spróbowałam I zaskoczyło.
Wrzucę zdjęcie tego żelu.
A objawy miałam, na tyle dużo że mówiłam sobie ze wkręcam je sobie Miałam 4 dni temu bóle jajników, było już po owulacji. Po dwóch albo trzech dniach boli pojawiło się wieczorem brązowe plamienie. Tego samego dnia mi bulgotalo w macicy. Na następny dzień bol jajników odszedł a przyszło ciągnięcie w macicy. I w nocy przed tym ciągnięciem czułam jakby gorąco mi się tam rozlewalo Chyba tyle.
A i wczoraj jeszcze zgagi dostałam to w ogóle hit bo ja zgagę miałam tylko w pierwszej ciąży 5 lat temu i mój się śmiał, że na bank trafiliśmy mimo białego testu.
gratuluję ciąży
Ale osobiście uważam, że zaszłaś tak szybko, że ten żel nie miał tu nic do znaczenia
królowa_kresek😉🙃
Gratulacje dziewczyny, przed Wami piękne święta
Dziewczyny życzę Wam dużo miłości, wewnętrznego spokoju, zdrowia i pieknych chwil wśród najbliższych, które oderwą Was na te magicze dni od myslenia o staraniach. Odpoczywajcie, jedzcie, pijcie... dbajcie o siebie.
Ja za 4 h będę na miejscu, w domu i wtedy rozpocznę już świąteczny czas wśród najbliższych.
Buziaki
Dziewczyny życzę Wam dużo miłości, wewnętrznego spokoju, zdrowia i pieknych chwil wśród najbliższych, które oderwą Was na te magicze dni od myslenia o staraniach. Odpoczywajcie, jedzcie, pijcie... dbajcie o siebie.
Ja za 4 h będę na miejscu, w domu i wtedy rozpocznę już świąteczny czas wśród najbliższych.
Buziaki
Lilli2
Gratulacje @Owca91 i @Żonkaa! Macie najpiękniejszy prezent na Gwiazdkę
Jakoś tak mi głupio jak czytam, że komuś w 3 czy 5 cs udało się dzięki magnezowi czy żelowi. Mi przez 3 lata nie pomogły ani najdroższe żele, suplementy, wakacje, diety, ćwiczenia, stymulacje, inseminacje. Czy imprezowałam % czy siedziałam grzecznie w domu wyciszając się. Czy chciałam czy nie chciałam. No nic nie działa
Jakoś tak mi głupio jak czytam, że komuś w 3 czy 5 cs udało się dzięki magnezowi czy żelowi. Mi przez 3 lata nie pomogły ani najdroższe żele, suplementy, wakacje, diety, ćwiczenia, stymulacje, inseminacje. Czy imprezowałam % czy siedziałam grzecznie w domu wyciszając się. Czy chciałam czy nie chciałam. No nic nie działa
MyszkaMiki30
tak bardzo rozumiemGratulacje @Owca91 i @Żonkaa! Macie najpiękniejszy prezent na Gwiazdkę
Owca91
Moderator
Gratulacje @Owca91 i @Żonkaa! Macie najpiękniejszy prezent na Gwiazdkę
Sylwia pytała co było zmiana w tym cyklu I napisałam wprost, że jedyne co w tym cyklu zmieniłam to dodanie żelu. Może pomógł, bo moje pH jest dość kwasne, może gdyby nie żel to też bym zaszła a może nie i udałoby się bez niego w kolejnym cyklu albo jeszcze kolejnym. To tylko gdybanie i nigdy się tego nie dowiem choć w moim odczuciu mógł wspomoc ale nie musiał
Lilli2
Nie wiem jaką dać reakcję, nie ma odpowiedniej..tak bardzo rozumiem
Jasne, rozumiem. To co napisałam nie tyczyło się personalnie Ciebie to tylko odczucia moje i niektórych tu dziewczyn pewnie też.Sylwia pytała co było zmiana w tym cyklu I napisałam wprost, że jedyne co w tym cyklu zmieniłam to dodanie żelu. Może pomógł, bo moje pH jest dość kwasne, może gdyby nie żel to też bym zaszła a może nie i udałoby się bez niego w kolejnym cyklu albo jeszcze kolejnym. To tylko gdybanie i nigdy się tego nie dowiem choć w moim odczuciu mógł wspomoc ale nie musiał
reklama
Owca91
Moderator
Nie wiem jaką dać reakcję, nie ma odpowiedniej..
Jasne, rozumiem. To co napisałam nie tyczyło się personalnie Ciebie to tylko odczucia moje i niektórych tu dziewczyn pewnie też.
Rozumiem, odebrałam to personalnie bo chwilę wcześniej pisałam o żelu dlatego odpisałam Przepraszam jeśli uraziłam i nie chciałam by któraś ze staraczek poczuła się źle przez to :*