reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

mi mozna wpisac okres, NARESZCIE! 3 dni plamilam i dopiero dzisiaj sie rozkreca, plus niesamowicie bolaly mnie cyckli jak nigdy nawet w szczytowym momencie po owulacji. W dodatku zazwyczaj dostawałam okresu 12 dni po peak a teraz dopiero 14

jesli nie dostane lekarza od razu po świętach muszę iść prywatnie bo mam dość tych plamień :(

reklama
To ja jestem z narzeczonym od 10 lat nie zabezpieczaliśmy się wgl -stosunek przerywany na tamten moment myślałam że spoko nie trze a sie zabezpieczać żeby nie zajść . Teraz od półtora roku chcemy dziecko i jak nie było tak nie ma 😪
ŻYCIE

Ja już po wizycie u ginekologa. Mówi, że jajniki wyglądają w porządku i że przy prawym widać jakiś płyn co może być oznaką owulacji ale powiedziała też, że nie każdy cykl musi być owulacyjny i żebym się nie przejmowała. Nie powiedziała, że na 100% była czy nie była ale nie spodziewałam się bym uzyskała takie info na luxmed.
W razie czego zbadałam jeszcze dziś progesteron więc zobaczymy jutro jak wynik (robiłam w przychodni na NFZ razem z innymi badaniami i muszę wynik odebrać osobiście jutro🙈🙄)

Macie jakiś patent na rozróżnianie czy druga kreska to faktycznie ta czy ta fabryczna? Ja siedzę w tym internecie i już glupieje
tak myśle, że może za bardzo Cię wszystkie nastraszyłyśmy trochę 🫣 jesteście dopiero na początku starań, więc nie stresuj się i starajcie się czerpać jak najwięcej radości z samego procesu robienia dzieci 😏

Chciałam się zastosować do regulaminu, że nie wrzucamy testów do oceny czy pozytywny ;p

Jeśli jesteś zapisana na testowanie to śmiało możesz 😊 Ty bardziej chodzi o takie osoby które wpadają z buta, zadając pytanie czy te dwie kreski to może być pozytywny. Nie będąc zapisanymi na testowanie. Tak przynajmniej to rozumiem ja 😁

reklama
Dobra, to tu jest zdjęcie. Tylko to nie jest z pierwszego porannego sika, bo rano jeszcze chciałam być twarda i wyczekać do dnia miesiączki

Załączniki

• IMG20231219113720.jpg
    IMG20231219113720.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 180
Do góry