reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Jestem w drugiej ciąży obecnie gdzie morfo 0%, całkowita liczba plemników <10milionów i ruch też poniżej normy 🤷‍♀️ Pierwsza poronienie chybione w połowie 10tyg okazało, że się zatrzymał rozwój tydzień wcześniej. Teraz jestem znowu w ciąży (zaszłam wtedy w grudniu i teraz też), ale zobaczymy co będzie, bo dopiero 5+4
Dajesz nadzieję ❤️ trzymam kciuki 🤞

Pozwólcie że zadam pytanie nie na temat. Skąd polecacie rajstopy? 😄 takie, żeby się nie podarły już podczas ubierania 🙈
Ja próbowałam różnych marek i tych po 10 zł i po 70 zł i…. Chyba nigdy nie udało mi się wykorzystać rajtek więcej niż dwa razy. Więc kupuje zestawy kilku par w primarku :) no chyba że chce w kropeczki to wtedy Gatta albo intimissimi.

Ja próbowałam różnych marek i tych po 10 zł i po 70 zł i…. Chyba nigdy nie udało mi się wykorzystać rajtek więcej niż dwa razy. Więc kupuje zestawy kilku par w primarku :) no chyba że chce w kropeczki to wtedy Gatta albo intimissimi.
No ja to zawsze muszę mieć jakieś zapasowe w torebce bo wiecznie podrę 🙈 jeszcze widziałam taki patent ostatnio, żeby rajstopy przed ubraniem trzymać w zamrażarce i ponoć wtedy są trwalsze 🤔

My specjalnie przesunęliśmy rozpoczęcie starań o kilka miesięcy, żeby termin porodu był na wiosnę, bo w zimie bardzo nie chciałam rodzić 🤡🤡🤡 to było 2.5 roku temu, jestę debilę 🤡🤡🤡
Syna mam z końcówki kwietnia, drugie też chciałam jakoś na wiosnę lub wczesne lato. Udało się z terminem na czerwiec, byłam zachwycona, że jest tak, jak sobie marzyłam. I co? I dupa. Teraz mam już tylko opcje na zimowe miesiące. Zawsze mogę poczekać, ale czy warto. Już chyba nic nie będę planować, bo mi to coś ostatnio nie idzie 🙄

reklama
Do góry