reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Jestem w drugiej ciąży obecnie gdzie morfo 0%, całkowita liczba plemników <10milionów i ruch też poniżej normy 🤷‍♀️ Pierwsza poronienie chybione w połowie 10tyg okazało, że się zatrzymał rozwój tydzień wcześniej. Teraz jestem znowu w ciąży (zaszłam wtedy w grudniu i teraz też), ale zobaczymy co będzie, bo dopiero 5+4
Dajesz nadzieję ❤️ trzymam kciuki 🤞

Pozwólcie że zadam pytanie nie na temat. Skąd polecacie rajstopy? 😄 takie, żeby się nie podarły już podczas ubierania 🙈
Ja próbowałam różnych marek i tych po 10 zł i po 70 zł i…. Chyba nigdy nie udało mi się wykorzystać rajtek więcej niż dwa razy. Więc kupuje zestawy kilku par w primarku :) no chyba że chce w kropeczki to wtedy Gatta albo intimissimi.

Ja próbowałam różnych marek i tych po 10 zł i po 70 zł i…. Chyba nigdy nie udało mi się wykorzystać rajtek więcej niż dwa razy. Więc kupuje zestawy kilku par w primarku :) no chyba że chce w kropeczki to wtedy Gatta albo intimissimi.
No ja to zawsze muszę mieć jakieś zapasowe w torebce bo wiecznie podrę 🙈 jeszcze widziałam taki patent ostatnio, żeby rajstopy przed ubraniem trzymać w zamrażarce i ponoć wtedy są trwalsze 🤔

My specjalnie przesunęliśmy rozpoczęcie starań o kilka miesięcy, żeby termin porodu był na wiosnę, bo w zimie bardzo nie chciałam rodzić 🤡🤡🤡 to było 2.5 roku temu, jestę debilę 🤡🤡🤡
Syna mam z końcówki kwietnia, drugie też chciałam jakoś na wiosnę lub wczesne lato. Udało się z terminem na czerwiec, byłam zachwycona, że jest tak, jak sobie marzyłam. I co? I dupa. Teraz mam już tylko opcje na zimowe miesiące. Zawsze mogę poczekać, ale czy warto. Już chyba nic nie będę planować, bo mi to coś ostatnio nie idzie 🙄

reklama
Do góry