reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Dzięki za pamięć! Ostatnio dużo mam na głowie, do tego dużo pracy i przesyt staraniami. I takim oto sposobem jest mnie tu mało. Ostatnio zaczęłam malować po numerach żeby wyłączyć głowę i doszłam do wniosku, że to super sprawa, bo rzeczywiście skupiam się tylko na malowaniu i mogę uciec od natłoku myśli. :D
Na święta to ja akurat zawsze objadam się karpiem, amurem i makówką. 🤤 U mnie np. nigdy nie było kapusty z grochem, bigosu na stole wigilijnym. Zawsze jest zupa rybna (🤢), barszcz z uszkami, 2-3 rodzaje ryby, ryba po grecku, sałatka pod pierzynką, sałatka jarzynowa, makówki, mnóstwo bakalii, owoce, a na dobitkę dojadamy opłatki z miodem. :D Kompot zwykły, bo z suszu nikt nie chce pić. 😅
Super, że udało Ci się zająć głowę💜

Powiem szczerze, że nigdy nie jadłam zupy rybnej a lubię ryby, jakoś tak wyszło, że przez prawie 33 lata życia się nie zdążyłam u nikogo załapać 😂
Opłatek z miodem na dobitkę- o tak! 😃

reklama
Super, że udało Ci się zająć głowę💜

Powiem szczerze, że nigdy nie jadłam zupy rybnej a lubię ryby, jakoś tak wyszło, że przez prawie 33 lata życia się nie zdążyłam u nikogo załapać 😂
Opłatek z miodem na dobitkę- o tak! 😃
Ja chyba raz w życiu skosztowałam i mi nie smakowała, a ten zapach i wygląd dosłownie mnie odrzuca. A ryby bardzo lubię akurat. 😅

Podczytuje Was, przyznaje bez bicia. W kwestii lekarzy i ich mądrości. Starania, nie wychodzi, lekarz. Nie zlecil mi zadnych badan, nie pamietam nawet czy zrobil usg. Stwierdzil natomiast, ze nie ruszy mnie dopoki nie bedzie wynikow nasienia meza bo, uwaga! „Nie ma sensu grzmocić cię pałą jak moze chlop strzela slepakami”. Kurtyna.

Podczytuje Was, przyznaje bez bicia. W kwestii lekarzy i ich mądrości. Starania, nie wychodzi, lekarz. Nie zlecil mi zadnych badan, nie pamietam nawet czy zrobil usg. Stwierdzil natomiast, ze nie ruszy mnie dopoki nie bedzie wynikow nasienia meza bo, uwaga! „Nie ma sensu grzmocić cię pałą jak moze chlop strzela slepakami”. Kurtyna.
Taki lekarz to nie lekarz i nigdy bym do niego nie wróciła.

reklama
Jak taki człowiek może być lekarzem 😠

Do góry