reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama

Załączniki

• IMG_8080.jpeg
    IMG_8080.jpeg
    90,6 KB · Wyświetleń: 47
Hej dziewczyny! Długo mnie nie było, może niektóre z Was kojarzą mnie z kresek :) po pierwsze sprawdzilam znane mi Nicki i GRATULUJĘ, bardzo dużo przeniosło się na mamuśki, rewelacja😍 niektóre wyczekują, Lady trzymam za Ciebie niezmiennie kciuki!🤞🙏 A co u mnie? U mnie bez zmian. Jestem po nieudanej próbie in vitro (4 zapłodnione komórki, 1 blastocysta, nic do mrożenia). Potem cud, naturalna ciąża po cyklu ivf. Poroniłam w 5 tc. Zbieram się pomału z podłogi🥲 narazie mam dość wizyt, ginów, rzygam tym🥴🤢 nie podejmuję żadnego kierunku, jestem na etapie: będzie co ma być, nie mam sił, by coś robić więcej🫠 w styczniu pyknie mi 3 rok starań☹️
Zapisywać się jeszcze nie będę, ale podglądać od czasu do czasu bardzo chętnie. Trzymajcie się wszystkie😊🩷

tak jest! punkt 7:00 już było po pobraniu bo dziś moja ulubiona pracownica punktu była - nie dość, że punktualna nawet nad wyrost (otwiera kilka minut przed 7:00), sama rejestruje i pobiera to jeszcze robi to mega delikatnie i wbija się za pierwszym strzałem 😎 zaraz zaczynam odświeżanie, chciałam dopłacić do trybu cito ale powiedziała, że przy becie to będzie różnica subtelna bo dwóch laborantów musi potwierdzić także pewnie koło 14 wszystko się wyjaśni 🫢🫣
No i teraz mnie wkurza, że jeszcze tyle stron żeby dotrzeć do wyniku.
Ale tak to jest jak się nie ma czasu w ciągu dnia na czytanie.

Hej dziewczyny! Długo mnie nie było, może niektóre z Was kojarzą mnie z kresek :) po pierwsze sprawdzilam znane mi Nicki i GRATULUJĘ, bardzo dużo przeniosło się na mamuśki, rewelacja😍 niektóre wyczekują, Lady trzymam za Ciebie niezmiennie kciuki!🤞🙏 A co u mnie? U mnie bez zmian. Jestem po nieudanej próbie in vitro (4 zapłodnione komórki, 1 blastocysta, nic do mrożenia). Potem cud, naturalna ciąża po cyklu ivf. Poroniłam w 5 tc. Zbieram się pomału z podłogi🥲 narazie mam dość wizyt, ginów, rzygam tym🥴🤢 nie podejmuję żadnego kierunku, jestem na etapie: będzie co ma być, nie mam sił, by coś robić więcej🫠 w styczniu pyknie mi 3 rok starań☹️
Zapisywać się jeszcze nie będę, ale podglądać od czasu do czasu bardzo chętnie. Trzymajcie się wszystkie😊🩷
Biedna... przytulam... kureskie to życie :(

Przepraszam, ale nie wiem co powiedzieć. Żadna z reakcji na forum pod post nie jest odpowiednia.
Jak będziesz tylko gotowa to ofc wpadaj do nas. Dbaj o siebie.

Moje Drogie Panie 😍 mam wyniki, przyrost bety na poziomie 183,9%😍 wygląda na to, że moja wymarzona kropeczka się zadomawia🥰🥰🥰 nie mogę w to cały czas uwierzyć 🥺 wzruszam się za każdym razem jak tylko o tym pomyślę 🤭

Dziękuję Wam za wszystko❤️ i oczywiście wcale Was nie zostawiam bo będę stalkować na bieżąco 😂 niezmiennie kibicuję Wam i trzymam mocno kciuki za wszystkie razem i każdą z osobna🤞🏻🤞🏻🤞🏻 jesteście wspaniałe i mega twarde 💪🏻 co musi w końcu zostać wynagrodzone 😉💚💛❤️❤️🩷
Szybko dotarłam do dobrych wieści..
Gratuluję... Niech Kropek rośnie:) nudnych 9 miesięcy 😁

reklama
Ostatnio się zastanawiałam co u Ciebie. Bardzo mi przykro, że musiałaś przez to przejść. Może jak odpoczniesz to wrócisz do starań z nową siłą 😏 życzę dużo szczęścia, a kto wie, może Twój organizm nauczył się zachodzić w ciążę i już niedługo będziesz mogła szybko przenieść się na mamuśki ❤️

Do góry