Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mi znów głupoty i wiele razy się budziłam. Zastanawiam się czy to nie przez te skarpety przetestuje je jeszcze jak może będzie, bo faktem jest że gdy nie wraca na noc, to mam ciężki sen.Jeszcze śniła mi się mała sarenka. Którą sie opiekowałam, ale miałam wielki dylemat czy mam się nią opiekować czy puścić do mamy. Patrzę w sennik: Jeżeli we śnie pojawia się sarna oswojona, czeka Cię wiele radości za sprawą swoich pociech, dzieci.
Dziękuję . Wierze ,ze tak będzie .Wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twojej gromadki :-)
Oby Twoje życzenia sprawdzily się dla każdej z nas szybciej niż później:*
Ślę uściski
Dziękuję przyda się ) a za Was dalej trzymam mocno kciukiDziękujemy za wsparcie i dobre słowa przez ten czas wszystkiego dobrego i dużo szczęścia
Ale ja też podejrzewam te skarpety o wybudzanie się w nocyTo mi znów głupoty i wiele razy się budziłam. Zastanawiam się czy to nie przez te skarpety przetestuje je jeszcze jak może będzie, bo faktem jest że gdy nie wraca na noc, to mam ciężki sen.
Jestem szczęśliwa bardziej są dni ,gdy trzyma chwilowy strach o wszystko . Ale złe myśli szybko odganiam A za Was wszystkie mocno zaciskam kciuki będzie dobrzeTrzymaj sie! Dziękujemy za obecność. Życzę Ci abyś była szczęśliwa
Jak tak dalej pójdzie to zrezygnuje z nich w nocy.Ale ja też podejrzewam te skarpety o wybudzanie się w nocy
Pewnie, że będzie pięknie trzymam kciuki jeśli owulacja się przesunęła to nadal jesteś w grze Pozdrów swojego aniołkaDziewczyny u mnie już po teście, biało. Oczywiście był rano plot twist, bo serducho mocniej zabiło z niedowierzaniem, bo wybarwiła się druga kreska - o smutny losie testową którą po 4 min sobie zgasła
Dobrze, że nauczona doświadczeniem sikam do kubka i mogłam od razu zrobić kolejny test co by nie żyć nadzieją do południa
Proszę bez relacji smuteczku, bo ten dzień jest dla mnie już wystarczająco smutny. Dzisiaj miałam termin porodu pierwszej ciąży. Mimo wszystko chce zachować głowę wysoko dzisiaj.
Jeszcze będzie przepięknie
Na okres w ogóle się nie czuję więc pewnie owulacja się przesunęła i będzie cykl dłuższy.