reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama

Załączniki

• IMG_8080.jpeg
    IMG_8080.jpeg
    90,6 KB · Wyświetleń: 49
Hej dziewczyny! Długo mnie nie było, może niektóre z Was kojarzą mnie z kresek :) po pierwsze sprawdzilam znane mi Nicki i GRATULUJĘ, bardzo dużo przeniosło się na mamuśki, rewelacja😍 niektóre wyczekują, Lady trzymam za Ciebie niezmiennie kciuki!🤞🙏 A co u mnie? U mnie bez zmian. Jestem po nieudanej próbie in vitro (4 zapłodnione komórki, 1 blastocysta, nic do mrożenia). Potem cud, naturalna ciąża po cyklu ivf. Poroniłam w 5 tc. Zbieram się pomału z podłogi🥲 narazie mam dość wizyt, ginów, rzygam tym🥴🤢 nie podejmuję żadnego kierunku, jestem na etapie: będzie co ma być, nie mam sił, by coś robić więcej🫠 w styczniu pyknie mi 3 rok starań☹️
Zapisywać się jeszcze nie będę, ale podglądać od czasu do czasu bardzo chętnie. Trzymajcie się wszystkie😊🩷

tak jest! punkt 7:00 już było po pobraniu bo dziś moja ulubiona pracownica punktu była - nie dość, że punktualna nawet nad wyrost (otwiera kilka minut przed 7:00), sama rejestruje i pobiera to jeszcze robi to mega delikatnie i wbija się za pierwszym strzałem 😎 zaraz zaczynam odświeżanie, chciałam dopłacić do trybu cito ale powiedziała, że przy becie to będzie różnica subtelna bo dwóch laborantów musi potwierdzić także pewnie koło 14 wszystko się wyjaśni 🫢🫣
No i teraz mnie wkurza, że jeszcze tyle stron żeby dotrzeć do wyniku.
Ale tak to jest jak się nie ma czasu w ciągu dnia na czytanie.

Hej dziewczyny! Długo mnie nie było, może niektóre z Was kojarzą mnie z kresek :) po pierwsze sprawdzilam znane mi Nicki i GRATULUJĘ, bardzo dużo przeniosło się na mamuśki, rewelacja😍 niektóre wyczekują, Lady trzymam za Ciebie niezmiennie kciuki!🤞🙏 A co u mnie? U mnie bez zmian. Jestem po nieudanej próbie in vitro (4 zapłodnione komórki, 1 blastocysta, nic do mrożenia). Potem cud, naturalna ciąża po cyklu ivf. Poroniłam w 5 tc. Zbieram się pomału z podłogi🥲 narazie mam dość wizyt, ginów, rzygam tym🥴🤢 nie podejmuję żadnego kierunku, jestem na etapie: będzie co ma być, nie mam sił, by coś robić więcej🫠 w styczniu pyknie mi 3 rok starań☹️
Zapisywać się jeszcze nie będę, ale podglądać od czasu do czasu bardzo chętnie. Trzymajcie się wszystkie😊🩷
Biedna... przytulam... kureskie to życie :(

Przepraszam, ale nie wiem co powiedzieć. Żadna z reakcji na forum pod post nie jest odpowiednia.
Jak będziesz tylko gotowa to ofc wpadaj do nas. Dbaj o siebie.

Moje Drogie Panie 😍 mam wyniki, przyrost bety na poziomie 183,9%😍 wygląda na to, że moja wymarzona kropeczka się zadomawia🥰🥰🥰 nie mogę w to cały czas uwierzyć 🥺 wzruszam się za każdym razem jak tylko o tym pomyślę 🤭

Dziękuję Wam za wszystko❤️ i oczywiście wcale Was nie zostawiam bo będę stalkować na bieżąco 😂 niezmiennie kibicuję Wam i trzymam mocno kciuki za wszystkie razem i każdą z osobna🤞🏻🤞🏻🤞🏻 jesteście wspaniałe i mega twarde 💪🏻 co musi w końcu zostać wynagrodzone 😉💚💛❤️❤️🩷
Szybko dotarłam do dobrych wieści..
Gratuluję... Niech Kropek rośnie:) nudnych 9 miesięcy 😁

reklama
Ostatnio się zastanawiałam co u Ciebie. Bardzo mi przykro, że musiałaś przez to przejść. Może jak odpoczniesz to wrócisz do starań z nową siłą 😏 życzę dużo szczęścia, a kto wie, może Twój organizm nauczył się zachodzić w ciążę i już niedługo będziesz mogła szybko przenieść się na mamuśki ❤️

Do góry