reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Dobra laski chcecie się pośmiać? 😁

Wczoraj razem z mężem mieliśmy pobieraną w klinice krew. Mój mąż jest bardzo przystojny, zawsze miał powodzenie u kobiet. Pani, która nam krew pobierała (ok. 30 lat) cały czas się na niego patrzyła, taka onieśmielona. Śmiałam się, że pewnie jej się spodobał i sobie pomyślała, że co się taki facet szlaja ze mną po klinikach jak z nią mógłby bezproblemowo mieć grupkę dzieciaków. I co?
Wieczorem ona zaprasza go do znajomych na FB 🤣 WTF?
A to baba jedna, dane miała z pobierania krwi i już wykorzystała to i go znalazła 😁 musiał nieźle jej zawirować w głowie 🤣

reklama
Moja pytała w sumie o ciążę więc sama jej powiedziałam o tym, że były 3 ale jedna donoszona. Dla niej ważne było czy było łyżeczkowanie. A! Robiła mi też usg, czasami robią też usg transwaginalne więc psiknij sobie jakimś brokatem czy coś w razie W😁
Dziękuję 🙏

Wczoraj razem z mężem mieliśmy pobieraną w klinice krew. Mój mąż jest bardzo przystojny, zawsze miał powodzenie u kobiet. Pani, która nam krew pobierała (ok. 30 lat) cały czas się na niego patrzyła, taka onieśmielona. Śmiałam się, że pewnie jej się spodobał i sobie pomyślała, że co się taki facet szlaja ze mną po klinikach jak z nią mógłby bezproblemowo mieć grupkę dzieciaków. I co?
Na pal z nią.
A to nie podchodzi pod jakieś naruszenie danych osobowych? Bo Nieetyczne zachowanie conajmniej

O Pani, co za laska! Nie mam pytań 🤦‍♀️

Ma tupet
Oczy do wydrapania następnym razem 😏😁

Dziękuję 🙏

Na pal z nią.
A to nie podchodzi pod jakieś naruszenie danych osobowych? Bo Nieetyczne zachowanie conajmniej
O Pani, co za laska! Nie mam pytań 🤦‍♀️
Ma tupet
Oczy do wydrapania następnym razem 😏😁
Tak, to już jest naruszenie rodo. Tym bardziej, że ona jedynie pobierała krew, nie miała wglądu w dane więc musiała sobie pogrzebać 🤣 ja rozumiem wszystko ale w klinice leczenia niepłodności? 🤣
No chyba, że da nam zniżkę po znajomości teraz to ok 🤣

Ona jedyne co powiedziała podczas naszego "spotkania" to tekst do mojego męża na temat wymazu z cewki "to może następnym razem bo nam Pan tutaj jeszcze zemdleje" 🤣 no przecież następny raz jak będzie nam badania robiła to się z mężem posiuramy ze śmiechu 🤫😃

Stary się cieszy ,że przy wymazie będzie chciała mu pomóc 🤣

Żeby ona sobie tylko jego plemniorów nie podkradła 😱

Oh My God Omg GIF by CBS

Dziewczyny jutro idę do fizjo-uro terapeutki. Nie pytajcie jakim cudem udało mi się dorwać termin do polecanego miejsca w Krakowie jeden z ostatnich terminów w grudniu - chyba mam turbo szczęście ostatnio do wyrywania terminów.
Powiedzcie mi jak wygląda pierwsza wizyta? Czego mogę się spodziewać? Jak się ubrać? Jakie zadać pytania?
Ja byłam u uro fizjo kilka lat temu troszkę z czym innym bo poinfekcyknym nietrzymaniem moczu ale polecam ubrać sobie dopasowane leginsy. Gdybym miała wtedy spodnie to musiałabym się rozebrać do majtek 😅 a tak zostałam w leginsach i biustonoszu :D generalnie pytala mnie o wszystko, sprawdzała mobilność, masowała dane partie mięśni, pokazała ćwiczenia. Pamiętam że wyszłam od niej jak młody bóg, zero napięć mięśni. Czułam się lekka jak piórko. Nie myślałam że po jednej wizycie mogą być takie rezultaty.

reklama
Do góry