U
użytkowniczka Co
Gość
Też mnie to zastanawiaA co taka uro fizjo moze zdziałać i w jaki sposób? Hmm...nigdy nie zastanawiałam się nad tym.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mnie to zastanawiaA co taka uro fizjo moze zdziałać i w jaki sposób? Hmm...nigdy nie zastanawiałam się nad tym.
Tak jest!na trzon marsz
Dzisiaj jest mój 31 dc, mój pierwszy cykl po anty i zabiegu, już byłam pewna że nic z niego nie będzie, tymczasem… Jak mnie zaczęło dzisiaj boleć z boku, śluz nagle szaleństwo i taki test
Nie zakładam że od razu się uda, ale jajniki zaczęły coś pracować!
Moja pytała w sumie o ciążę więc sama jej powiedziałam o tym, że były 3 ale jedna donoszona. Dla niej ważne było czy było łyżeczkowanie. A! Robiła mi też usg, czasami robią też usg transwaginalne więc psiknij sobie jakimś brokatem czy coś w razie WCzy moja historia ginekologiczna tj poronienia też są w jej obszarze zainteresowania?
To pikamy mi się z czymś skojarzyłoAle cudowny pik, to dziś pikamy razem! Tylko ja rano a Ty wieczorem.
Także na trzon!
Jest trochę opcji jednym z założeń jest trudność zajścia w ciążę, przy napięciach w obrębie miednicy mniejszej, obniżonym, wzmożonym napięciu. Normalizacja (wzmocnienie osłabionych mięśni pozwoli trochę odpocząć tym przepracowanym) potrafi wpłynąć na płodnośćTeż mnie to zastanawia
Po porodzie zarówno SN jak i CC potrafi być niezły Meksyk łyżeczkowanie może doprowadzać do zrostówMoja pytała w sumie o ciążę więc w sumie sama jej powiedziałam o tym, że były 3 ale jedna donoszona. Dla niej ważne było czy było łyżeczkowanie. A! Robiła mi też usg, czasami robią też usg transwaginalne więc psiknij sobie jakimś brokatem czy coś w razie W
Mi odblokowała lewą nogę i miednicę chyba też bo jak uciskała to ciary szły od miednicy po lewą nogę. Pokazała mi też, że mam spiętą macicę wkładając pięści pod moje lędźwia. Plecy powinny na nich leżeć a miała sporo miejsca jeszcze..obecnie nie wciśnie tam dłoni na płasko moja do tego sama starała się 7 lat, dzieci ma z inseminacji, jest po poronieniu więc doskonale mnie rozumie, dzięki czemu mam dodatkową terapię psychicznąA co taka uro fizjo moze zdziałać i w jaki sposób? Hmm...nigdy nie zastanawiałam się nad tym.
To pikamy mi się z czymś skojarzyło