reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Dziewczyny jutro idę do fizjo-uro terapeutki. Nie pytajcie jakim cudem udało mi się dorwać termin do polecanego miejsca w Krakowie jeden z ostatnich terminów w grudniu - chyba mam turbo szczęście ostatnio do wyrywania terminów.
Powiedzcie mi jak wygląda pierwsza wizyta? Czego mogę się spodziewać? Jak się ubrać? Jakie zadać pytania?
Ubierz się wygodnie, będzie zadawała pytania o niepłodność, zabiegi, leki itd. resztę zostaw fizjoterapeutce 😏

reklama
Ja od czasów kresek obserwuję Was. Życzę wam dwóch kreseczek z całego serca ♥️ Wierzę ,że każda z was zostanie mamą . Wspaniałe ,że masz takiego męża . U mnie jeśli chodzi o starania już koniec . Mam z mężem córkę to jego jedyne dziecko mam inne dzieci z innego związku też . Moje życie jest zagrożone jeśli bym planowała kolejną ciążę więc na tym kończę . Trzymam za was mocno kciuki i wierzę ,że niedługo zostaniecie cudownymi mamami i maluszki wam wynagrodzą cały ten czas co musiałyście czekać ❤️
Dziękujemy za wsparcie i dobre słowa przez ten czas ❤️ wszystkiego dobrego i dużo szczęścia😘🌷

Ja się cieszę, że po świętach wypada mi chyba 11-12dpo 🤔 na 100% nie będę sikać w świętach, bo gdyby się udało to nie ukryje się przed mamą 😂 zatem mam totalnie święty spokój wewnętrzny 🤔 prezentów już większość ogarnięta 😁

Ja mam to samo, moja mama chociaż nie jest moja biologiczna mama to ma taki dziwny instynkt jeśli o mnie chodzi, że masakra. Dzwoni, jak się dołuje i pyta czy wszystko ok bo czuła że chyba mi smutno, jak miałam problemy finansowe po studiach to wysłali mi z tatą kasę tak nie z gruchy ni z pietruchy bo mamie się śniło że nie miałam za co obiadu zrobić 😭 I myślę, że jakbym wysikala dwie kreski to od razu by wiedziala i drążyła póki bym nie powiedziała 🙈 A ja jestem słaby zawodnik w ukrywaniu czegokolwiek 🤣

Dzisiaj jest mój 31 dc, mój pierwszy cykl po anty i zabiegu, już byłam pewna że nic z niego nie będzie, tymczasem… Jak mnie zaczęło dzisiaj boleć z boku, śluz nagle szaleństwo i taki test 🥹
Nie zakładam że od razu się uda, ale jajniki zaczęły coś pracować! ✊🏻

Załączniki

• IMG_4525.jpeg
    IMG_4525.jpeg
    424,1 KB · Wyświetleń: 85
Ja od czasów kresek obserwuję Was. Życzę wam dwóch kreseczek z całego serca ♥️ Wierzę ,że każda z was zostanie mamą . Wspaniałe ,że masz takiego męża . U mnie jeśli chodzi o starania już koniec . Mam z mężem córkę to jego jedyne dziecko mam inne dzieci z innego związku też . Moje życie jest zagrożone jeśli bym planowała kolejną ciążę więc na tym kończę . Trzymam za was mocno kciuki i wierzę ,że niedługo zostaniecie cudownymi mamami i maluszki wam wynagrodzą cały ten czas co musiałyście czekać ❤️
Wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twojej gromadki :-)
Oby Twoje życzenia sprawdzily się dla każdej z nas szybciej niż później:*
Ślę uściski 🎅

reklama
Do góry