reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

to prawda!
Happy I Love You GIF by Warner Bros. Deutschland

reklama
I tak patrzę jako że owulacje zaznaczył mi kalendarz jutro po tym piku, to 10dpo wychodzi mi równo w święta, na które jedziemy do moich rodziców 🙈 Miałam nadzieję sikać na patyki w domowym zaciszu 😂

Ja jeszcze rok temu byłam oburzona jak położna zasugerowała mi IVF, jeśli iui się nie uda. Uważałam, że mnie to nie dotyczy, że to odległy dla mnie temat i jak w ogóle śmie mi to proponować ;)

Widzę, że zapanował jakiś smutny vibe. @LadyCaro dupek wjechał Ci ostro na hormony stąd te wahania, ale przyzwyczajaj się babo bo już tak ci zostanie na kolejnych 9 miesięcy. No przecież już raz w tej ciąży byłaś a teraz podane cacy na tacy to musi wyjść 😏 ja to sobie wyobrażam , że od tego seksowania za bardzo nam się szyjka kurczyła i stąd nie było dostępu do jajeczek 🤣 ja nie biorę innej opcji pod uwagę 😁

reklama
🥰

tu się mogę zgodzić. U nas np starania nie spowodowały żadnego kryzysu w związku, wręcz przeciwnie. Mój mąż wielokrotnie mi pokazuje jak mnie kocha, jak jesteśmy w tym razem, jest moim przyjacielem i ogromnym wsparciem. To jest wspaniałe, ze mam chociaż jego.
Ja też tu muszę pochwalić mojego, serio, normalnie czasem jak mam doła to mówi żebym została w łóżku a on posprząta, zrobi obiad, przyniesie mi herbatkę. Jego popisowe danie to zupa pomidorowa, która smakuje jak żadna inna❤️ natomiast nie raz tak miałam, że leżąc na łóżku gdy on już spał patrzyłam się na niego z myślą, że czym ja sobie zasłużyłam na niego i że on tak bardzo chcę już zostać tatą a ja mu nie mogę tego dać 😥 jakby był z kimś innym to by pewnie już miał gromadkę dzieci 😥 i od razu wtedy w ryk, ale tak żeby go nie obudzić

Do góry