LadyCaro
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a może być od tego, że jestem zastana? I akurat lewą nogę upodobałam sobie żeby przykurczyć pod brodę podczas siedzenia?
Chyba to będzie jednak właśnie albo jakieś złogiA Ty nie miałaś jakichś zaparć czy coś, ogólnie problemu z jelitami? Po lewej stronie na wysokości jakoś właśnie kolca biodrowego jest zakręt jelita grubego.
Ja też tu muszę pochwalić mojego, serio, normalnie czasem jak mam doła to mówi żebym została w łóżku a on posprząta, zrobi obiad, przyniesie mi herbatkę. Jego popisowe danie to zupa pomidorowa, która smakuje jak żadna inna natomiast nie raz tak miałam, że leżąc na łóżku gdy on już spał patrzyłam się na niego z myślą, że czym ja sobie zasłużyłam na niego i że on tak bardzo chcę już zostać tatą a ja mu nie mogę tego dać jakby był z kimś innym to by pewnie już miał gromadkę dzieci i od razu wtedy w ryk, ale tak żeby go nie obudzić
tu się mogę zgodzić. U nas np starania nie spowodowały żadnego kryzysu w związku, wręcz przeciwnie. Mój mąż wielokrotnie mi pokazuje jak mnie kocha, jak jesteśmy w tym razem, jest moim przyjacielem i ogromnym wsparciem. To jest wspaniałe, ze mam chociaż jego.