reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Dziewczyny jutro idę do fizjo-uro terapeutki. Nie pytajcie jakim cudem udało mi się dorwać termin do polecanego miejsca w Krakowie jeden z ostatnich terminów w grudniu - chyba mam turbo szczęście ostatnio do wyrywania terminów.
Powiedzcie mi jak wygląda pierwsza wizyta? Czego mogę się spodziewać? Jak się ubrać? Jakie zadać pytania?
Ubierz się wygodnie, będzie zadawała pytania o niepłodność, zabiegi, leki itd. resztę zostaw fizjoterapeutce 😏

reklama
Ja od czasów kresek obserwuję Was. Życzę wam dwóch kreseczek z całego serca ♥️ Wierzę ,że każda z was zostanie mamą . Wspaniałe ,że masz takiego męża . U mnie jeśli chodzi o starania już koniec . Mam z mężem córkę to jego jedyne dziecko mam inne dzieci z innego związku też . Moje życie jest zagrożone jeśli bym planowała kolejną ciążę więc na tym kończę . Trzymam za was mocno kciuki i wierzę ,że niedługo zostaniecie cudownymi mamami i maluszki wam wynagrodzą cały ten czas co musiałyście czekać ❤️
Dziękujemy za wsparcie i dobre słowa przez ten czas ❤️ wszystkiego dobrego i dużo szczęścia😘🌷

Ja się cieszę, że po świętach wypada mi chyba 11-12dpo 🤔 na 100% nie będę sikać w świętach, bo gdyby się udało to nie ukryje się przed mamą 😂 zatem mam totalnie święty spokój wewnętrzny 🤔 prezentów już większość ogarnięta 😁

Ja mam to samo, moja mama chociaż nie jest moja biologiczna mama to ma taki dziwny instynkt jeśli o mnie chodzi, że masakra. Dzwoni, jak się dołuje i pyta czy wszystko ok bo czuła że chyba mi smutno, jak miałam problemy finansowe po studiach to wysłali mi z tatą kasę tak nie z gruchy ni z pietruchy bo mamie się śniło że nie miałam za co obiadu zrobić 😭 I myślę, że jakbym wysikala dwie kreski to od razu by wiedziala i drążyła póki bym nie powiedziała 🙈 A ja jestem słaby zawodnik w ukrywaniu czegokolwiek 🤣

Dzisiaj jest mój 31 dc, mój pierwszy cykl po anty i zabiegu, już byłam pewna że nic z niego nie będzie, tymczasem… Jak mnie zaczęło dzisiaj boleć z boku, śluz nagle szaleństwo i taki test 🥹
Nie zakładam że od razu się uda, ale jajniki zaczęły coś pracować! ✊🏻

Załączniki

• IMG_4525.jpeg
    IMG_4525.jpeg
    424,1 KB · Wyświetleń: 84
Ja od czasów kresek obserwuję Was. Życzę wam dwóch kreseczek z całego serca ♥️ Wierzę ,że każda z was zostanie mamą . Wspaniałe ,że masz takiego męża . U mnie jeśli chodzi o starania już koniec . Mam z mężem córkę to jego jedyne dziecko mam inne dzieci z innego związku też . Moje życie jest zagrożone jeśli bym planowała kolejną ciążę więc na tym kończę . Trzymam za was mocno kciuki i wierzę ,że niedługo zostaniecie cudownymi mamami i maluszki wam wynagrodzą cały ten czas co musiałyście czekać ❤️
Wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twojej gromadki :-)
Oby Twoje życzenia sprawdzily się dla każdej z nas szybciej niż później:*
Ślę uściski 🎅

reklama
Do góry