reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

🥰

tu się mogę zgodzić. U nas np starania nie spowodowały żadnego kryzysu w związku, wręcz przeciwnie. Mój mąż wielokrotnie mi pokazuje jak mnie kocha, jak jesteśmy w tym razem, jest moim przyjacielem i ogromnym wsparciem. To jest wspaniałe, ze mam chociaż jego.
Ja od czasów kresek obserwuję Was. Życzę wam dwóch kreseczek z całego serca ♥️ Wierzę ,że każda z was zostanie mamą . Wspaniałe ,że masz takiego męża . U mnie jeśli chodzi o starania już koniec . Mam z mężem córkę to jego jedyne dziecko mam inne dzieci z innego związku też . Moje życie jest zagrożone jeśli bym planowała kolejną ciążę więc na tym kończę . Trzymam za was mocno kciuki i wierzę ,że niedługo zostaniecie cudownymi mamami i maluszki wam wynagrodzą cały ten czas co musiałyście czekać ❤️

reklama
I tak patrzę jako że owulacje zaznaczył mi kalendarz jutro po tym piku, to 10dpo wychodzi mi równo w święta, na które jedziemy do moich rodziców 🙈 Miałam nadzieję sikać na patyki w domowym zaciszu 😂
Ja się cieszę, że po świętach wypada mi chyba 11-12dpo 🤔 na 100% nie będę sikać w świętach, bo gdyby się udało to nie ukryje się przed mamą 😂 zatem mam totalnie święty spokój wewnętrzny 🤔 prezentów już większość ogarnięta 😁

Dziewczyny jutro idę do fizjo-uro terapeutki. Nie pytajcie jakim cudem udało mi się dorwać termin do polecanego miejsca w Krakowie jeden z ostatnich terminów w grudniu - chyba mam turbo szczęście ostatnio do wyrywania terminów.
Powiedzcie mi jak wygląda pierwsza wizyta? Czego mogę się spodziewać? Jak się ubrać? Jakie zadać pytania?

reklama
Ja od czasów kresek obserwuję Was. Życzę wam dwóch kreseczek z całego serca ♥️ Wierzę ,że każda z was zostanie mamą . Wspaniałe ,że masz takiego męża . U mnie jeśli chodzi o starania już koniec . Mam z mężem córkę to jego jedyne dziecko mam inne dzieci z innego związku też . Moje życie jest zagrożone jeśli bym planowała kolejną ciążę więc na tym kończę . Trzymam za was mocno kciuki i wierzę ,że niedługo zostaniecie cudownymi mamami i maluszki wam wynagrodzą cały ten czas co musiałyście czekać ❤️
Trzymaj sie! Dziękujemy za obecność. Życzę Ci abyś była szczęśliwa 😘

Do góry