reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

to prawda!
Happy I Love You GIF by Warner Bros. Deutschland

reklama
I tak patrzę jako że owulacje zaznaczył mi kalendarz jutro po tym piku, to 10dpo wychodzi mi równo w święta, na które jedziemy do moich rodziców 🙈 Miałam nadzieję sikać na patyki w domowym zaciszu 😂

Ja jeszcze rok temu byłam oburzona jak położna zasugerowała mi IVF, jeśli iui się nie uda. Uważałam, że mnie to nie dotyczy, że to odległy dla mnie temat i jak w ogóle śmie mi to proponować ;)

Widzę, że zapanował jakiś smutny vibe. @LadyCaro dupek wjechał Ci ostro na hormony stąd te wahania, ale przyzwyczajaj się babo bo już tak ci zostanie na kolejnych 9 miesięcy. No przecież już raz w tej ciąży byłaś a teraz podane cacy na tacy to musi wyjść 😏 ja to sobie wyobrażam , że od tego seksowania za bardzo nam się szyjka kurczyła i stąd nie było dostępu do jajeczek 🤣 ja nie biorę innej opcji pod uwagę 😁

reklama
🥰

tu się mogę zgodzić. U nas np starania nie spowodowały żadnego kryzysu w związku, wręcz przeciwnie. Mój mąż wielokrotnie mi pokazuje jak mnie kocha, jak jesteśmy w tym razem, jest moim przyjacielem i ogromnym wsparciem. To jest wspaniałe, ze mam chociaż jego.
Ja też tu muszę pochwalić mojego, serio, normalnie czasem jak mam doła to mówi żebym została w łóżku a on posprząta, zrobi obiad, przyniesie mi herbatkę. Jego popisowe danie to zupa pomidorowa, która smakuje jak żadna inna❤️ natomiast nie raz tak miałam, że leżąc na łóżku gdy on już spał patrzyłam się na niego z myślą, że czym ja sobie zasłużyłam na niego i że on tak bardzo chcę już zostać tatą a ja mu nie mogę tego dać 😥 jakby był z kimś innym to by pewnie już miał gromadkę dzieci 😥 i od razu wtedy w ryk, ale tak żeby go nie obudzić

Do góry