reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Starania pokazały mi jakiego mam super męża <3 stary właśnie do mnie mówi „żebym się poszła położyć i skupiła na afirmowaniu ciąży” :D a po chwili… „albo nie, najpierw mi ściągnij pierogi z patelni i dopiero potem idź afirmować”. I jak tu go nie kochać? :D
Taki mąż to skarb 😂 rozbawi w trudnych momentach 🥰

Wiesz… ja właściwie nie wiem czy to działanie teraz, to są dobre tory - czuję się dziś trochę zagubiona w tym wszystkim. Z jednej strony spoko - działamy teraz, bo może faktycznie coś z tego pęcherzyka będzie, ale z drugiej strony, czy to ma sens, czy ten pęcherzyk nie rósł jednak za wolno i czy cokolwiek może z niego być? Może to zupełnie niepotrzebne i na siłę 🤷‍♀️ Mam miony sprzecznych myśli na minutę.

Cieszę się, że będziemy próbować na moich komórkach i że lekarz ich nie przekreśla, bo tego bałam się chyba najbardziej.

Co do cieni - żadnych cieni nie było na tym pęcherzyku, więc już zupełnie nie rozumiem o co chodziło wczoraj 🤷‍♀️
Każdy cykl to szansa, a jeśli dodatkowo leki mogą wspomóc i zwiększyć tę szansę to zawsze warto spróbować 🤞🏼🤞🏼

reklama
Do góry