Mademoiselle_Nika
Moderator
tak, homo w PAI-1. MTHFR w HeteroDobrze pamiętam, że u Ciebie homozygotyczny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, homo w PAI-1. MTHFR w HeteroDobrze pamiętam, że u Ciebie homozygotyczny?
To samoJa czytająca to i siedząca z kolanami pod brodą
PROSTUJEMY NÓŻKI DZIEWCZYNY
![]()
po transferze nie pozwalają w ogóle współżyć ale też nie wiem czy boimy się tylko ryzyka orgazmuEj, tak z czystej ciekawościpowiedzmy, ze coś w macicy próbuje się zagnieździć albo już się świeżo zagnieździło.Czy orgazm ma na to jakiś wpływ?
bo to jednak skurcze
(chociaż skurcze pochwy, a co w macicy się dzieje?)
Ależ proszę bardzoGdzie jest zdjęcie ja się pytam?
![]()
Aż ciekawa jestem co mi moja zaleci jak jej pokaże wyniki mutacji w homo. Widzę, że każdy lekarz zaleca zupełnie co innego. Bardzo ciekawe jest dla mnie to, że nie ma w takich sytuacjach przyjętego konkretnego postępowania. Tylko każdy lekarz robi jak uważa.U mnie ACARD150 po pozytywnym, bez wskazań do heparyny. Mutacja tylko w PAI-1, ale zespół antyfosfolipidowy czysty.
Na własna odpowiedzialność łykam ACARD75 cały cykl
Niestety biało
Niestety to prawda. Mam też wrażenie, że wielu lekarzy bazuje na swoim doświadczeniu i case study ze względu właśnie na brak tych wytycznych. W takiej sytuacji pozostaje zaufać lekarzowi.Aż ciekawa jestem co mi moja zaleci jak jej pokaże wyniki mutacji w homo. Widzę, że każdy lekarz zaleca zupełnie co innego. Bardzo ciekawe jest dla mnie to, że nie ma w takich sytuacjach przyjętego konkretnego postępowania. Tylko każdy lekarz robi jak uważa.
Niestety białoPojawiają się bóle podbrzusza więc czeka mnie nieuniknione.