Mademoiselle_Nika
Moderator
tak, homo w PAI-1. MTHFR w HeteroDobrze pamiętam, że u Ciebie homozygotyczny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, homo w PAI-1. MTHFR w HeteroDobrze pamiętam, że u Ciebie homozygotyczny?
To samoJa czytająca to i siedząca z kolanami pod brodą
PROSTUJEMY NÓŻKI DZIEWCZYNY
po transferze nie pozwalają w ogóle współżyć ale też nie wiem czy boimy się tylko ryzyka orgazmu czy w grę wchodzą inne czynniki typu infekcjeEj, tak z czystej ciekawości powiedzmy, ze coś w macicy próbuje się zagnieździć albo już się świeżo zagnieździło.Czy orgazm ma na to jakiś wpływ? bo to jednak skurcze (chociaż skurcze pochwy, a co w macicy się dzieje?)
Ależ proszę bardzoGdzie jest zdjęcie ja się pytam?
Aż ciekawa jestem co mi moja zaleci jak jej pokaże wyniki mutacji w homo. Widzę, że każdy lekarz zaleca zupełnie co innego. Bardzo ciekawe jest dla mnie to, że nie ma w takich sytuacjach przyjętego konkretnego postępowania. Tylko każdy lekarz robi jak uważa.U mnie ACARD150 po pozytywnym, bez wskazań do heparyny. Mutacja tylko w PAI-1, ale zespół antyfosfolipidowy czysty.
Na własna odpowiedzialność łykam ACARD75 cały cykl
Niestety biało Pojawiają się bóle podbrzusza więc czeka mnie nieuniknione.
Niestety to prawda. Mam też wrażenie, że wielu lekarzy bazuje na swoim doświadczeniu i case study ze względu właśnie na brak tych wytycznych. W takiej sytuacji pozostaje zaufać lekarzowi.Aż ciekawa jestem co mi moja zaleci jak jej pokaże wyniki mutacji w homo. Widzę, że każdy lekarz zaleca zupełnie co innego. Bardzo ciekawe jest dla mnie to, że nie ma w takich sytuacjach przyjętego konkretnego postępowania. Tylko każdy lekarz robi jak uważa.
Niestety biało Pojawiają się bóle podbrzusza więc czeka mnie nieuniknione.