Anahstasia
Aktywna w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!! życzę Tobie i mężowi, żeby to był magiczny, bezproblemowy czas zdrówka dla WasMoje Drogie Panie mam wyniki, przyrost bety na poziomie 183,9% wygląda na to, że moja wymarzona kropeczka się zadomawia nie mogę w to cały czas uwierzyć wzruszam się za każdym razem jak tylko o tym pomyślę
Dziękuję Wam za wszystko i oczywiście wcale Was nie zostawiam bo będę stalkować na bieżąco niezmiennie kibicuję Wam i trzymam mocno kciuki za wszystkie razem i każdą z osobna jesteście wspaniałe i mega twarde co musi w końcu zostać wynagrodzone
Nudnych i zdrowych 9 ciu miesięcyDziewczyny, byłam na pierwszej weryfikacji bety. Przedwczoraj 24,07 mlU/ml, a dziś…
Zobacz załącznik 1594777
Jeszczer az dziękuję za trzymanie kciuków i gratulacje! Teraz ja będę trzymać je mocno za Was
Moje Drogie Panie mam wyniki, przyrost bety na poziomie 183,9% wygląda na to, że moja wymarzona kropeczka się zadomawia nie mogę w to cały czas uwierzyć wzruszam się za każdym razem jak tylko o tym pomyślę
Dziękuję Wam za wszystko i oczywiście wcale Was nie zostawiam bo będę stalkować na bieżąco niezmiennie kibicuję Wam i trzymam mocno kciuki za wszystkie razem i każdą z osobna jesteście wspaniałe i mega twarde co musi w końcu zostać wynagrodzone
To uciekacie na mamusie i nie wracajcie no chyba że Wam się zachce w przyszłości starać o rodzeństwoDziewczyny, byłam na pierwszej weryfikacji bety. Przedwczoraj 24,07 mlU/ml, a dziś…
Zobacz załącznik 1594777
Jeszczer az dziękuję za trzymanie kciuków i gratulacje! Teraz ja będę trzymać je mocno za Was
Moje Drogie Panie mam wyniki, przyrost bety na poziomie 183,9% wygląda na to, że moja wymarzona kropeczka się zadomawia nie mogę w to cały czas uwierzyć wzruszam się za każdym razem jak tylko o tym pomyślę
Nudnych 9 miesięcy dziewczyny! jeszcze raz moje najszczersze gratulacje! Jesteście nie lada wojowniczkamiDziewczyny, byłam na pierwszej weryfikacji bety. Przedwczoraj 24,07 mlU/ml, a dziś…
dlaczego? paczka dalej nie przyszła?Coś czuję że jutro nie zatestuje
Ma dziś dotrzeć do paczkomatu. Wjeżdża już u mnie lekki PMS.dlaczego? paczka dalej nie przyszła?
Pięknie;-)Moje Drogie Panie mam wyniki, przyrost bety na poziomie 183,9% wygląda na to, że moja wymarzona kropeczka się zadomawia nie mogę w to cały czas uwierzyć wzruszam się za każdym razem jak tylko o tym pomyślę
tak się cieszę! dajesz z tym bombelkiem!!!!Moje Drogie Panie mam wyniki, przyrost bety na poziomie 183,9% wygląda na to, że moja wymarzona kropeczka się zadomawia nie mogę w to cały czas uwierzyć wzruszam się za każdym razem jak tylko o tym pomyślę