reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Ja czytająca to i siedząca z kolanami pod brodą 🤡
PROSTUJEMY NÓŻKI DZIEWCZYNY
Girl Crush 90S GIF
To samo 🤣🤣🤣

Ej, tak z czystej ciekawości 😅 powiedzmy, ze coś w macicy próbuje się zagnieździć albo już się świeżo zagnieździło.Czy orgazm ma na to jakiś wpływ? 😅 bo to jednak skurcze 😅 (chociaż skurcze pochwy, a co w macicy się dzieje?)
po transferze nie pozwalają w ogóle współżyć ale też nie wiem czy boimy się tylko ryzyka orgazmu😉 czy w grę wchodzą inne czynniki typu infekcje

U mnie ACARD150 po pozytywnym, bez wskazań do heparyny. Mutacja tylko w PAI-1, ale zespół antyfosfolipidowy czysty.
Na własna odpowiedzialność łykam ACARD75 cały cykl
Aż ciekawa jestem co mi moja zaleci jak jej pokaże wyniki mutacji w homo. Widzę, że każdy lekarz zaleca zupełnie co innego. Bardzo ciekawe jest dla mnie to, że nie ma w takich sytuacjach przyjętego konkretnego postępowania. Tylko każdy lekarz robi jak uważa.

Aż ciekawa jestem co mi moja zaleci jak jej pokaże wyniki mutacji w homo. Widzę, że każdy lekarz zaleca zupełnie co innego. Bardzo ciekawe jest dla mnie to, że nie ma w takich sytuacjach przyjętego konkretnego postępowania. Tylko każdy lekarz robi jak uważa.
Niestety to prawda. Mam też wrażenie, że wielu lekarzy bazuje na swoim doświadczeniu i case study ze względu właśnie na brak tych wytycznych. W takiej sytuacji pozostaje zaufać lekarzowi.
Niestety biało :( Pojawiają się bóle podbrzusza więc czeka mnie nieuniknione.
I Love You Hug GIF by Chubbiverse

tulę...

Moje Drogie Panie 😍 mam wyniki, przyrost bety na poziomie 183,9%😍 wygląda na to, że moja wymarzona kropeczka się zadomawia🥰🥰🥰 nie mogę w to cały czas uwierzyć 🥺 wzruszam się za każdym razem jak tylko o tym pomyślę 🤭

Dziękuję Wam za wszystko❤️ i oczywiście wcale Was nie zostawiam bo będę stalkować na bieżąco 😂 niezmiennie kibicuję Wam i trzymam mocno kciuki za wszystkie razem i każdą z osobna🤞🏻🤞🏻🤞🏻 jesteście wspaniałe i mega twarde 💪🏻 co musi w końcu zostać wynagrodzone 😉💚💛❤️❤️🩷

reklama
Do góry