reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Ja się dziś wzięłam za pierniczki bo choinka przyjechała, tylko jest krzywa w donicy i Pan dostawca powiedział że jak odmarznie ziemia to jutro ja przechylic i będzie prosta 😂😂 No zobaczymy.
Ale mi na grzańca ochoty narobilyscie bo sobie świąteczny klimacik zrobiłam a nie mam czerwonego wina tylko różowe półsłodkie 😒
Ale za to pachnie pierniczkami! 🤤

Załączniki

• 3bbef3e8-8882-431f-8dac-b49c62719004.jpeg
    3bbef3e8-8882-431f-8dac-b49c62719004.jpeg
    67,3 KB · Wyświetleń: 85
Ja się dziś wzięłam za pierniczki bo choinka przyjechała, tylko jest krzywa w donicy i Pan dostawca powiedział że jak odmarznie ziemia to jutro ja przechylic i będzie prosta 😂😂 No zobaczymy.
Ale mi na grzańca ochoty narobilyscie bo sobie świąteczny klimacik zrobiłam a nie mam czerwonego wina tylko różowe półsłodkie 😒
Ale za to pachnie pierniczkami! 🤤
Super ten wałek😍

reklama
Do góry